Merhaba arkadaşlar sistemim win 7 ultimate 64 bit benim bilgisayarım biraz dolu oyun vb. bir sürüde mod ve benzeri şeyler indirmişliğim var pc min özellikleri şöyle
amd 3.3 ghz işlemci 6 çekirdek 8 gb ram 1 tb hdd asus m5a97 anakart ve 2gb 256 bit dx11.1 ekran kartı
asıl soruna geleyim pc de herhangi bir kopyalama işlemi yaparken bi anda cpu %90 ram %50 oluyor sonra bi anda tekrar %20 cpu %30 ram oluyor bunun dışında ultrada
texture modlu gta 4 oynuyorum anlık fps düşmesi oluyor şu sıralar ise pcyi açtığımda bi error cıkıyor belygelerimde bi dosya bozuk olabilir diye dosyalaraı geri yükle ye basıyorum windows yükleyicisi cıkıyor ve izin istiyor . bu sorunlardan dolayı sistem geri yüklemeyi denedim ama açılmıyor başlayamadı diyor flashlarımı taktığımda flasha kısayol olusturuyor ve içindeki klasörleri kullanamıyorum
bu yüzden format atacağım elimde win 7 ult. 64 bit cdsi var ama format atmayı tam olarak bilmiyorum . hdd 2 ye ayrılmış c ve d olarak d yi silmek istemiyorum sadece c yi biçimlendireceğim nasıl yapacağım formatı üstteki sorunlardan kurtumak için atacağım nasıl yapabilirim virüs programı taraması virüs görmüyor şimdiden teşekkürler :)