Windows 7 Format Sorunu

TalhaDizdar1
09-09-2011, 15:33   |  #1  
OP Taze Üye
Teşekkür Sayısı: 0
3 mesaj

Arkadaşlar ben bios tan ayarlamıyorum F12 diyorum CD Rom diyorum herneyse sonuçta açılıyor dili seçiyorum şimdi yükle diyorum falan filan. Sonra yükleme türü diyorum özel diyorum bilgisayarımda hiçbir dosyanın kalmasını istemiyorum yani D falan istemiyorum (hani disk 0 falan o yer) ama orayı pek anlayamadım orayı çok çok detaylı bir biçimde anlatırmısınız bide ben en üstteki sistem ayrılmış yazan yeri biçimlendir dedim sil dedim altüst ettim yani :D karışık oldu biraz neyse bilgisayar kapanmış duruyor acil yardım lütfen

duman_
10-09-2011, 12:35   |  #2  
Üye
Teşekkür Sayısı: 0
98 mesaj

öncelikle merhaba format atma kısmında windows 7 yükleme penceresi karşına gelir.senden dili falan seçmeni ister her neyse. sonra c ve d kısmını sil. sistem ayrılmış kısmını silemezsin . silmiş olsan windows yükleme sırasında bunu kendiliğinden tekrar oluşturur. yeni dediğin anda sistem ayrılmış kısmının altına yada üstüne (tam olarak hatırlamıyorum) bir sürücü gelir. eğer istersen sürücü sayısnı arttırabilirisn.sonra istediğin sürücüyü seçip yükleme işlemine devam edebilirsin... 

faceman
10-09-2011, 12:40   |  #3  
faceman avatarı
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 6
2,588 mesaj

ayrılmış kısımı boşver format atacağın yeri sil sonra o yeri seçiğ format seçeneğine tıkla ilerle'de zaten gerisini kendi hallediyor