Merhaba arkadaşlar.Pcye format attım (Windows 7 Ultimate).C yi biçimlendirdiğim halde ve bilgisayar dan c ye girdiğimde biçimlendirilmiş görünüyor ancak pc açılışta yine önyükleme çıkıyor ve eski işletim sistemim duruyor.Ayrıca D de görünmüyor formatta hiçbir sorun yok.Sorun yeni belirdi.daha önceden böyle bir sorun yoktu.D de çok önemli verilerim var ne yapabilirim.Lütfen ACİL olarak yardım edermisiniz.[*<][*<]
Buyrun birde resimle göstereyim
[/URL]
Uploaded with [URL=http://imageshack.us]ImageShack.us
Windows 7 Format ve Harddisk Sorunu
Kazara C diye D yi biçimlendirmiş olmayasın. Eğer D hala sağlamsa Pardus Live CD ile PC yi aç ve ordaki verilerini kurtar.
Hayır kaza ile d yi biçimlendirmiş olmam mümkün değil.Çünkü 3 kez format attım sırf bu yüzden.Ancak D görünmüyor ve c yi biçimlendirdim pc açıkken c ye baktığımızda biçimlendirilmiş görünüyor.Ancak pc açılırken önyükleme çıkıyor...
Sen Windows açıkken C yi biçimlendirdim diyorsun. Ohalde Windowsu hangi bölüme kurdun bilader. Diskinde toplam kaç bölümün var. Ayrıca D yi göremiyorum derken sadece Win açıkkenmi yoksa Açılış DVD si ile format atacağın zaman karşına gelen bölümleri gösteren tabloda da mı görünmüyor.
Hayır anlatamadım galiba.PC ye format atarken Cyi biçimlendirdim.Biçimlendirdikten sonra C ye kurdum.2 bölüm var C ve D. D yi Win açıkken göremiyorum.Format atacağım zaman görünüyor.Ancak açıkken D yok .
Yardım bekliyorum henüz çözemedim...
veri yolu kaybolmus
bilgisayarımı sağ tıkla / yonet /depolama / diskyonetimi dedikten sonra senın actıgın ekranda
d disk dediğin isimsiz bolumu sag tıkla sürücü yolu harfi degiştir de bir pencere acılcak orda ekle secenegı var bir pencere daha acılcak ordan d veya istedigin harfi ver olur
kendı d dısjımın adını kaldırdım