Merhaba arkadaşlar mesela ben bir bilgisayara windows 7 yüklerken yükledikten sonra c: de windows.old diye bir klasör oluyor ve bu benim işime çok yarıyor, şu anda benim bilgisayarımda windows 7 yüklü ve xp kuracağım xp kurduktan sonra windows.old diye bir klasör oluşur mu çünkü dosyalarımı yedekleyecek yeterli alanım ve sabit diskim yok.
windows 7 format ve xp ye geçiş
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 7
3,717 mesaj
Hayır. Bu Windows7 için geçerli. Ama şöyle bir şey yapabilirsiniz. Eğer windows7 c de kurulu ise C: yi biçimlendirmeden windows xp yi D: ye kurarsınız. Böylece o dosyalarda C de durur.yanlış bu nt sistemlerde yani win 2000'den sonraki tüm işletim sistemleri için geçerli (windows nt'yi saymıyorum)win 95 ve 98'de de format atmadan kurulum yapılırsa yeni windows klasörünün adını kendiniz belirliyorsunuz.
Son Düzenleme: mcafee23 ayrılmıştır ~ 20 Mayıs 2010 17:56
yanlış bu nt sistemlerde yani win 2000'den sonraki tüm işletim sistemleri için geçerli (windows nt'yi saymıyorum)Olabilr Daha önce format atmadan yüklemiştim fakat değiştirme işlemini bilmiyordum.win 95 ve 98'de de format atmadan kurulum yapılırsa yeni windows klasörünün adını kendiniz belirliyorsunuz.
fakat sonuçta sizin değiştirmeniz gerekiyor. Windows 7 de ise otomatik olarak kendi değiştiriyor