Arkadaşlar kaç gündür sanal makine ile kurmadıgım sistem kalmadı pardus,ubuntu,windows98,windowsxp, ve diğer sürümrümlerin çoğu.98 dahil tüm işletim sistemleri virtual makinelerde hem işlemciyi sömürürken hemde ram ve ekran kartına çok yükleniyor.Ama windows 7 virtualda süperin ötesinde çalışıyor.Şaşılacak olan ise windows 7 normal kuruyorum kaldırmıyor ie8 takıllmalar oluyor virtual box ile kurduguda canavar gibi internete giriyorum buda ayrı bir olay.Xpden vazgemiyor internette vürüs girmesinide istemiyorsanız virtualvoxda windows 7 kurun samless moda getirin üstte xp çubugu altta windows 7 internete öyle girin.
windows 7 gerçektende bir devrim...
Windows 98'i nasıl yükleyebildin elinde cdsi mi var.Bir de yukarıdaki görev çubuğunu nasıl yaptığını söylersen sevinirim.
win7'nin kendi xp modu galiba bu
VMLite XP bence daha iyi 7'deki XP'ye dosya falan kopyalanamıyor örneğin.
virtual box ile samless mod
Bazı arkadaşlar halen ısrar ediyorlar vistanın üzerine kurulu diye windows 7 xpnin üzerine kurulu.Yani xp nin gelişmiş hali desek daha doğru olur.Ayrıca vista sanal makinemde pardusdan bile daha çok kaynak tüketiyor home basic bile kasıyor.En kusursuz sistemler suan windows 7 ve Türklerinin gururu pardus.
Pardus da çok güzel bir işletim sistemi ama 3d ye fazla yüklenilmiş oyüzden sağlam sistemler için bulunmaz nimet çünkü sadece internete gerenler için mütiş bir sistem.Ama hem oyun hemde saglamlık derseniz windows 7 ve sanal makine üzerine kurulu olan pardus.
korsan kullanmayın kulanıcaksanız özgür yazılım kullanının alın size özgür pardus.
VMLite XP bence daha iyi 7'deki XP'ye dosya falan kopyalanamıyor örneğin.Yaw kopyalasan nolucak ki virtual box tüm ağı tanıyor xp ile windows 7 arasında ağ var ikisinde masaütlerine varana kadar görüyorum daha nereye kopyalıcam.Normal ağda normal bilgisayarda ne yapıyorsan bundada aynı işte.Son Düzenleme: Kapalı Hesap (153334) ~ 10 Aralık 2010 09:35
Devrim 98 dir
98 görsellikk açısından görünüm oalrak komutlardan kurtulduğumuz bir devrim yaptı.
Xp sistem gereksinimleri ve kullanım kolaylığı bakımından bir öncüydü.
vista önceki milenyum denemesine oranla çok daha az hatalıydı ama doaonım yiyordu. Vista görsellikte bir krallık kurdu.
Win 7 tümünü toplayıp hepsini elde barındırmayı becerdi sadece Win7 çok satıyor milyonlara ulaştı gibi saf satalar var.
Katılıyorum milyonlara ulaştı ama dünyada 6.5 milyar insan var milyon yanında devede kıl kalmıyormu.?????
Xp her bakımdan ileri bir işleti sistemi özelliğine sahip.
Vista vaktinin çok öncesinde çıkan bir işletim sistemi.
Wİn7 Vistanın iyileştirilmiş hali.
Vista kullanmadan Yada 1-2 hafta kulandıktan sonra Win7 kullanıdysanız Win 7 size en iyisi bir devrim gibi görülür. Önerim 1-2 ay Vİsta kullandıktan sonra Wİn7 deneyin.