windows 7 görev yöneticisi ve exproler exe sorunu

korer
15-08-2009, 21:12   |  #1  
OP Yeni Üye
Teşekkür Sayısı: 0
32 mesaj

arkadaşlar windows 7 rc 7100 64 bit kullanıyorum birkaç güne kadar bir sorunum yoktu görev yöneticisi resimdeki gibi oldu

ayrıca bilgisayarıma girmeye kalkınca aşağıdaki gibi oluyor yeşil çizgi dolmaya başlıyor öyle kalıyor

herhangi bir klasör açtığımda ise böyle oluyor

görev yöneticisi kesinlikle düzelmiyor diğer sorun bilgisayarı yeniden başlatınca düzeliyor ama bir süre sonra yeniden oluyor bu neden olabilir nasıl düzeltebilirim.

melen
15-08-2009, 21:26   |  #2  
melen avatarı
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 1
3,638 mesaj

Görev yöneticisi için, en üste çift tıklatın.

OSMAN BAĞÇEVAN
16-08-2009, 06:50   |  #3  
Denetmen
Teşekkür Sayısı: 5
6,606 mesaj
Alıntı: HP-Tubos Melen  
Görev yöneticisi için, en üste çift tıklatın.

en üstte gerek yok..sağa sola tıklasa da olur..
boş bulduğun yere çiftt tıklat düzelir

Alıntı: korer  
ayrıca bilgisayarıma girmeye kalkınca aşağıdaki gibi oluyor yeşil çizgi dolmaya başlıyor öyle kalıyor
http://yfrog.com/6fekranalnts1j

herhangi bir klasör açtığımda ise böyle oluyor
http://yfrog.com/7hekranalnts3ij 

yeşil çizgi vista da da xp de de  vardı..xp de yeşil çizgi değilde hiçbir şey çıkmıyordu ..bekletiyordu..üzerine tıkladığımızda ise hata veriyor büyük bir ihtimal..
ben cd takınca pc ye, pc de hemen açılmıyor..ben bunun gibi düşünüyorum..hard disklerin hızından dolayı sanırım..
eski bir harici hard diskimde bu yeşil yer zor doluyor..ama yeni pc m de C ve D yerel disklerine girdiğimde anında giriyor...bu klasörlerde bununla alakalı

problemin çözümü : hard diskin eskimiş , yenisini alırsan düzelicektir  : )

Son Düzenleme: OSMAN BAĞÇEVAN ~ 16 Ağustos 2009 07:03
korer
16-08-2009, 11:47   |  #4  
OP Yeni Üye
Teşekkür Sayısı: 0
32 mesaj

görev yöneticisini düzelttim teşekkürler hard diskten olduğunu sanmıyorum sanırım arka planda çalışan bir program neden oluyor çünkü bilgisayarı kapatmaya çalıştığımda çalışan bir program kapatılması gerekiyor diyor ama bir anlık görünüp bilgisayar kapanıyor ne olduğunu göremedim birde sadece aero açıkken oluyor windows basic teması açıkken olmuyor.

OSMAN BAĞÇEVAN
17-08-2009, 00:40   |  #5  
Denetmen
Teşekkür Sayısı: 5
6,606 mesaj
Alıntı: korer  
görev yöneticisini düzelttim teşekkürler hard diskten olduğunu sanmıyorum sanırım arka planda çalışan bir program neden oluyor çünkü bilgisayarı kapatmaya çalıştığımda çalışan bir program kapatılması gerekiyor diyor ama bir anlık görünüp bilgisayar kapanıyor ne olduğunu göremedim birde sadece aero açıkken oluyor windows basic teması açıkken olmuyor.

pc yi arada bir kapat sende..uyku modunda tıklayıp kapatırsan sorunun düzelme şansı var..bir dene istersen..