Windows 7 Güncelleme Sorunu !

MFatihOzcelik
02-10-2011, 18:01   |  #1  
MFatihOzcelik avatarı
OP Taze Üye
Teşekkür Sayısı: 0
2 mesaj

Bilgisayarımın Modeli Casper Pentium(R) Dual - Core İşlemci 32 Bit İşletim Sistemi İle Çalışmaktadır Bilgisayarımın İşletim Sistemi ( Windows 7 ) Orjinaldir Ve Windows' u Etkinleştirme Kimliğimin Olduğunu Görüyorum Sistem Bilgilerinden Fakat Otamatik Güncelleme Yapmıyor Bilgisayarda İşlem Merkezini Açınca Bakım Alanında " Windows, güncellemeleri Otomatik Olarak Denetleyemedi. " Bir Bildirim Yazmaktadır Ve Birçok Yöntemi Araştırdım ve Başarılı Olamadım Mesela Sorun Gidermeye Tıklayınca 1 Kaç dk Sonra Sorunlarını Düzetilmiştir Diyor Ama Düzeltmiyor Sorunum İse Bilgisayara Flash Bellek Ve Telefon u Bağlayamıyorum Herhangi Bir Şeyi Okumuyor Ve Bulunamadı Gibide Bir Yazı Gelmiyor Yardımcı Olacağınıza İnandığım İçin CHIP Onlineyi Devamlı Takip Ettiğim İçin Sizden Yardım İstiyorum Bana Yardımcı Olursanız Çok Sevinirim Şimdiden Teşekkür Ederim ..

aronlu53
19-02-2012, 10:46   |  #2  
Taze Üye
1 mesaj

acil yardim (windows7home piremium )pc açilinca siyah ekran oluyor ctrl,allt,delete, explorer, yazinca ekran açiliyor ne yapmaliyim

Son Düzenleme: aronlu53 ~ 19 Şubat 2012 15:32
LENO7
19-02-2012, 11:47   |  #3  
LENO7 avatarı
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 91
2,019 mesaj
Alıntı: Fatih Özçelik  
Bilgisayarımın Modeli Casper Pentium(R) Dual - Core İşlemci 32 Bit İşletim Sistemi İle Çalışmaktadır Bilgisayarımın İşletim Sistemi ( Windows 7 ) Orjinaldir Ve Windows' u Etkinleştirme Kimliğimin Olduğunu Görüyorum Sistem Bilgilerinden Fakat Otamatik Güncelleme Yapmıyor Bilgisayarda İşlem Merkezini Açınca Bakım Alanında " Windows, güncellemeleri Otomatik Olarak Denetleyemedi. " Bir Bildirim Yazmaktadır Ve Birçok Yöntemi Araştırdım ve Başarılı Olamadım Mesela Sorun Gidermeye Tıklayınca 1 Kaç dk Sonra Sorunlarını Düzetilmiştir Diyor Ama Düzeltmiyor Sorunum İse Bilgisayara Flash Bellek Ve Telefon u Bağlayamıyorum Herhangi Bir Şeyi Okumuyor Ve Bulunamadı Gibide Bir Yazı Gelmiyor Yardımcı Olacağınıza İnandığım İçin CHIP Onlineyi Devamlı Takip Ettiğim İçin Sizden Yardım İstiyorum Bana Yardımcı Olursanız Çok Sevinirim Şimdiden Teşekkür Ederim ..
Sisteminizi İyi Bir Antivirüs ile Tam tarattınız mı..?

MFatihOzcelik
20-02-2012, 23:27   |  #4  
MFatihOzcelik avatarı
OP Taze Üye
2 mesaj

Esed Kullandım Avast Yükledim Ama Tam Sürüm Olmadığı İçin Bir Etkisi Olmadığını Sanıyorum ..

ibrahim_ç
22-02-2012, 10:45   |  #5  
Taze Üye
3 mesaj

kardeşim güncelleme konusunda başlata tıkla güncellemeleri denetle yaz sonra acılan pencerede sol ust kosede ayarları degiştir var tıkla ona cıkan tam ortada güncellemeri denetleme diye kırmızı işaretli bı yaz va tıkla ona güncelleştüirmeleri denetle de artık otomatık yukler o flashları okumuyosa usb drıver larını kontrol et calısmıyorsa drıverlarını ındır yine de çalışmassa açılışta bıos ayarlarına bak derım keyboard un karsısında dısabled yazıyosa ondan da olabılır

win8beta
26-06-2012, 19:33   |  #6  
Taze Üye
9 mesaj

eset kullananlar için: http protokolünü kapatın öyle deneyin

Recebow
26-06-2012, 21:29   |  #7  
Recebow avatarı
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 4
550 mesaj

http://7.enpedi.com/2011/08/wind ... irme-gecmisini.html
Burayı inceleyin burda denilenleri yapın, sorununuz düzelecek.

win8beta
27-06-2012, 13:47   |  #8  
Taze Üye
9 mesaj
Alıntı: aronlu53  
acil yardim (windows7home piremium )pc açilinca siyah ekran oluyor ctrl,allt,delete, explorer, yazinca ekran açiliyor ne

Ctrl alt delete, görev yönecisini başlat,dosya,yeni görev,açılan pencereye rstrui yazın öyle deneyin

win8beta
27-06-2012, 14:06   |  #9  
Taze Üye
9 mesaj
Alıntı: Recebow  
http://7.enpedi.com/2011/08/wind ... irme-gecmisini.html
Burayı inceleyin burda denilenleri yapın, sorununuz düzelecek.

Answers gibi kaynakları da inceledim.Farklı bir siteye yönlendiriyorlar.(Microsoftun sitesine).Orada aynı şey.Msdn'ye baktım orada aynı şey.Bu yöntemleri denedim.Ancak sorunum düzelmedi.Başka bir Chip Online kullancısı bana yardım etti.Bu kaynağı nereden buldunuz acaba?

Recebow
27-06-2012, 15:12   |  #10  
Recebow avatarı
Yıllanmış Üye
550 mesaj
Alıntı: win8beta  

Answers gibi kaynakları da inceledim.Farklı bir siteye yönlendiriyorlar.(Microsoftun sitesine).Orada aynı şey.Msdn'ye baktım orada aynı şey.Bu yöntemleri denedim.Ancak sorunum düzelmedi.Başka bir Chip Online kullancısı bana yardım etti.Bu kaynağı nereden buldunuz acaba?

Nonsparan yani enpedi sitesi chipteki eski üye bir arkadaşın sitesi https://www.chip.com.tr/uyeler/127217/

MicrosoftGenci
07-07-2012, 19:26   |  #11  
Yıllanmış Üye
304 mesaj

casper exper gibi bilgisayarların backup sistemde olduğu için bir administrator kullanıcı adı ile şifresi vardır ki buda casper ve exper bilgisayarların ana şubesine gidip onu açtırın ve güncelleştirmelerinizi alın.saygılar.