e_dav@ sormuş:
Bilgisayarımın Modeli Casper Pentium(R) Dual - Core İşlemci 32 Bit İşletim Sistemi İle Çalışmaktadır Bilgisayarımın İşletim Sistemi ( Windows 7 ) Orjinaldir Ve Windows' u Etkinleştirme Kimliğimin Olduğunu Görüyorum Sistem Bilgilerinden Fakat Otamatik Güncelleme Yapmıyor Bilgisayarda İşlem Merkezini Açınca Bakım Alanında " Windows, güncellemeleri Otomatik Olarak Denetleyemedi. " Bir Bildirim Yazmaktadır Ve Birçok Yöntemi Araştırdım ve Başarılı Olamadım Mesela Sorun Gidermeye Tıklayınca 1 Kaç dk Sonra Sorunlarını Düzetilmiştir Diyor Ama Düzeltmiyor Sorunum İse Bilgisayara Flash Bellek Ve Telefon u Bağlayamıyorum Herhangi Bir Şeyi Okumuyor Ve Bulunamadı Gibide Bir Yazı Gelmiyor Yardımcı Olacağınıza İnandığım İçin CHIP Onlineyi Devamlı Takip Ettiğim İçin Sizden Yardım İstiyorum Bana Yardımcı Olursanız Çok Sevinirim Şimdiden Teşekkür Ederim ..
Soru Türü: Yazılım
İşletim Sistemi: Windows 7
Sistem Özellikleri:
Bilgisayarımın Modeli Casper Pentium(R) Dual - Core İşlemci 32 Bit İşletim Sistemi İle Çalışmaktadır. Ram:2,00
E6600 @ 3,06Hz 3,07 GHz
İnternet Tarayıcı: Mozilla/5.0 (Windows NT 6.1) AppleWebKit/535.1 (KHTML, like Gecko) Chrome/14.0.835.187 Safari/535.1