İyi günler arkadaşlar ben 1 hafta önce Windows 7 yi bilgisayarıma yükledim windows 7 uyumlu programlar,güncelleştirmeler derken 1 hafta geçti gitti öyle..Yalnız ben bütün güncelleştirmeleri yükledim ama tek birtanesi hariç o da bu''ATK0110 ACPI UTILITY''.Şu hata kodunu 80070103 verip güncelleştirmenin yüklenmediğini söylüyor çok uğraştım internette çok aradım ama herhangi bir çözüm bulamadım.Yabancı sitelerde bir iki bişey vardı ama anlamadım tam olarak.Belki siz yardım edebilirsiniz bana..!
Yardım edene,etmeyene,edemeyen herkese çok teşekkür ederim.Kolay gelsin..!
Windows 7 Güncelleştirme sorunu...!Acilllll
Sorununuzun çözümünü google de tek aramada buldum:)
İşte sizi rahatlatacak cevap:
Windows Update 80070103 hatası
Güncelleştirme yüklerken Windows Update 80070103 hatasını alırsanız, bilgisayarınıza zaten yüklenmiş olan bir sürücüyü ya da yüklü olan sürücünüzden daha düşük bir uyumluluk derecesine sahip olan bir sürücüyü yüklemeye çalışıyor olabilirsiniz. Daha fazla bilgi almak veya yardım almak için bu seçenekleri deneyin:
Belirli bir aygıtın, programın veya oyunun en son sürücüsünü yüklemek istiyorsanız Windows Update kullanmak yerine sürücüyü kendiniz güncelleştirmeyi deneyin. Daha fazla bilgi için, bkz. Düzgün çalışmayan donanımın sürücüsünü güncelleştirme.
Başka bir kişinin çözüm bulup bulmadığını görmek veya diğer Windows kullanıcılarından yardım istemek için Windows Update web sitesindeki Tartışmalar bölümüne gidin.
Windows Update Destek Merkezi web sitesine giderek, hata kodu hakkında daha fazla bilgi edinin veya e‑posta ile destek isteyin.
Bir daha önerilmemesi amacıyla güncelletirmeyi gizlemek için, güncelleştirme başlığının altındaki artı işaretini (+) tıklatın ve sonra Bu güncelleştirmeyi bir daha gösterme onay kutusunu seçin.
ALINTIDIR.