arkadaslar gecen gün bilgsisayara windows 7 yükledim... bilgisayarı her actıgımda windows güncelleştirme yapılıyor dio sonra yapılandırma tamamlanmadı dio bilgisayara 2 3 kere reset atıyor.. acaba bu neden olabilir cevablarınız bekliyorum.. şimdiden teşekkür ediyorum....
Windows 7 güncelleştirme..
Format atarken güncelleştirmelere daha sonra sor diyip, daha sonra yani bilgisayarınızın tüm yapılandırmalarını yapıp bitirdikten (sürücü, program) sonra güncelleştirmeleri temiz bir şekilde alın ve yeniden başlatın.
Şimdi sistem geri yüklemeyi deneyebilirsiniz.
bütün windows 7'lerde güncelleme yapıldıktan sonra pc açıldığında windows yapılandırılıyor yazısı çıkar kendi kendine reset atması 2-3 kez güncellemenin tam yüklenememesi veya hatalı yüklenmesi sonucunda olur.güncellemeleri kaldır sonra tekrar yüklemeyi dene..
Arkadaşlar bu hata kodu olabilir. Banada oldu. Çözüm bilen varmı?
hata kodu KB977074
Benim bugün karşıma çıktı. Aynı güncelleştirme olabilir. Wİndows 7 Orjian değil.
hata kodu vermıorki üstat.... güncelleştirme yapılandırılmadı dior 2 3 kere kapandıktan sonra acılıyor bilgisayar ... :(
ilk defa guncelleme yapıyorsa sıstem guncelleme yogunlugundan dolayı yapabılıyor ki bunuda oradakı uyarılardan bırınde yazıyor yanlıs hatırlamıyorsam ;) bılgısyarınız yenıden baslatılabılr lutfen kapatmayınız dıye bıraz sabırlı olursanız onemlı bır sorun olmadıgı kanaatındeyım ;)
Sistem orjinal olmadığından dolayı bu sorun nüks ediyor.
Yani sisteminizin orjinal olması şart eger değil ise güncellleme yapmadan kullanıcaksınız.
Malesef.
Saygılar...