ben mozilla winamp mozilla nero bear share limewire msn gibi programları kullanıyorum bunları kullanıpta hata alan var mı?
ya da hangi programlarda hata veriyor?
ben mozilla winamp mozilla nero bear share limewire msn gibi programları kullanıyorum bunları kullanıpta hata alan var mı?
ya da hangi programlarda hata veriyor?
Ben surekli messengerda hata alıyorum.Ayrıca firefox bazen çökebiliyor birde nvidia suruculerinden dolayı- bu suruculerde öle internette alalade bir siteden indirilen suruculer değil bizzat guncelleme ile gelen suruculer- hata iletileri alıyorum ve ara ara bilgisayarımda göruntu gidip geliyor.nokia pc suit programında birde sorun yaşıyorum.
bende, genelde oyunlarda mavi ekran yada hata veriyor.
Explorer ansızın bir hata verebiliyor. Daemon Tools u kullanabilmek imkansız. En azından benim karşılaştığım sorunlar bunlar. Tabi WMP de bir kaç sorun yaşamadım değil.
ben BS player (1.37) da sorun yaşıyorum ses var ancak görüntü hiç yok ama diğer media oynatıcılarında bu hata olmuyor sadece dediğim oynatıcıda oluyor bi çözüm bilen varmı???
arkadaşlar bide google chrome çalışmıyor
sanırım en hareket şu an için yavaş ama sağlıklı bir şekilde çalışan windows vitaya geridönmek olucak...
Xp filan demeyin arkadaşlar. Artık demode olmadı mı? Açıkcası Aero adı ile başlayan hiçbir özelliği kaybetmek istemem.
limewire ares vs. windows 7 yi yükledikten snra baglantı hatası verio.. jva da yükledim ama...
En iyisi win xp...sizin için en iyisi xp olabilir !!!! siz zaten windows7 ye geçmeseniz daha iyi olabilir (geçtikten sonra o çalışmıyor , bu çalışmıyor demediğinizi burakmazsınız !!!)limewire ares vs. windows 7 yi yükledikten snra baglantı hatası verio.. jva da yükledim ama...sizin hatanız...bende sorunsuz çalışıyor !!!
siz konu açarak bunun çözümünü aramanız yerde , neden bu hatayı burada sölüyorsunuz ...sizin sölediğinizi gören arkadaş veya arkadaşlar windows7 ye geçmicekler !!! o programlar gerçekten çalışmıyor olsa , bağlantı hatası veriyor olsa tmm dicem de , sizin söledikleriniz yanlış !!!Explorer ansızın bir hata verebiliyor.Daemon Tools u kullanabilmek imkansız. En azından benim karşılaştığımsorunlar bunlar. Tabi WMP de bir kaç sorun yaşamadım değil.explorer in hata veridğini bir kaç kez gördüm.. !!!
sık sık oluyorsa konu açarak çözümü aramayı niye seçmiyorsunuz...deamon tools da hiç bir problemim yok..windows7 yi ilk kurduğumda bile sorunum yoktu !!!bende, genelde oyunlarda mavi ekran yada hata veriyor.mavi ekran hatası işletim sisteminden kaynaklanmıyor..sizin sisteminizden kaynaklanıyor..
https://www.chip.com.tr/forum/mavi-ekran-reset-donma_t103367.htmlBen surekli messengerda hataalıyorum.Ayrıca firefox bazen çökebiliyor birde nvidia suruculerindendolayı- bu suruculerde öle internette alalade bir siteden indirilensuruculer değil bizzat guncelleme ile gelen suruculer- hata iletilerialıyorum ve ara ara bilgisayarımda göruntu gidip geliyor.nokia pc suitprogramında birde sorun yaşıyorum.kirpikral windows7 hakkında kötü mü düşünüyorsun iyi mi düşünüyorsunuz..size anlam veremiyorum..windows7 ilk çıktığımı zamanlarda kurduğunuzu , kurduktan sonra da bas bas windows7 hatalı hata veriyor , deyip duruyorsunuz...bu sistemi o kadar bilgisayara yükledim hiçbir sorunla karşılaşmadım ama siz ise hiç duymadığım, görmediğim şeyleri ilk sizde öğreniyorum...sanırım en hareket şu an için yavaş ama sağlıklı bir şekilde çalışan windows vitaya geridönmek olucak...siz vista ya hala geri dönmediyseniz , dönün o zaman , geç değil , sizin için en iyisi bu !!!görüyorsunuz ki windows 7 programlarda hata vermiyor .. hata yı alan windows7 kullanıcı ne yapacağını bilmiyor ve suçu da işletim sistemine sölüyorlar... millet bana diyor ki , windows7 yi baban mı kurdu niye savunuyorsun ....
burada savunmayıp da napıcağım !!!
msn , limewire , ares, deamon tools, java , mozilla firefox , ie , opera, avant , everest , nero , winamp , kaspersky , avira , wmp , ...... hiç sorun yaşamıyorum..
gerçekten hata veren programları yazınız !!!
Son Düzenleme: OSMAN BAĞÇEVAN ~ 09 Eylül 2009 15:39Yıllanmış ÜyeTeşekkür Sayısı: 0297 mesajKayıt Tarihi:Kayıt: Oca 2009Taze ÜyeTeşekkür Sayısı: 011 mesajKayıt Tarihi:Kayıt: Eyl 2009Taze ÜyeTeşekkür Sayısı: 011 mesajKayıt Tarihi:Kayıt: Eyl 2009sizin için en iyisi xp olabilir !!!! siz zaten windows7 ye geçmeseniz daha iyi olabilir (geçtikten sonra o çalışmıyor , bu çalışmıyor demediğinizi burakmazsınız !!!)ben benim hatam oldgunu düşünmüorum kaldıki 7 den önce çok rahat calışan bi programdı yükledkten snrada kendi hatam olabilir ihtimaliyle her yolu denedim... bnce gereksiz bi şuçlama içindesiniz çalışmıo ve çalışmadıgını yazdım bnde bu herkeste olabilecek olaylar sonucta 7 ye geçiş süresi.. sizin sorun yaşamamınız demk başkalrınında yaşamayacagı anlamına gelmez.. ha kaldıki ben burda yalan yere bu program çalışmıor desem elime ne geçicek ki... saçmalık bnce bu...sizin hatanız...bende sorunsuz çalışıyor !!!
siz konu açarak bunun çözümünü aramanız yerde , neden bu hatayı burada sölüyorsunuz ...sizin sölediğinizi gören arkadaş veya arkadaşlar windows7 ye geçmicekler !!! o programlar gerçekten çalışmıyor olsa , bağlantı hatası veriyor olsa tmm dicem de , sizin söledikleriniz yanlış !!!explorer in hata veridğini bir kaç kez gördüm.. !!!
sık sık oluyorsa konu açarak çözümü aramayı niye seçmiyorsunuz...deamon tools da hiç bir problemim yok..windows7 yi ilk kurduğumda bile sorunum yoktu !!!mavi ekran hatası işletim sisteminden kaynaklanmıyor..sizin sisteminizden kaynaklanıyor..
https://www.chip.com.tr/forum/mavi-ekran-reset-donma_t103367.htmlkirpikral windows7 hakkında kötü mü düşünüyorsun iyi mi düşünüyorsunuz..size anlam veremiyorum..windows7 ilk çıktığımı zamanlarda kurduğunuzu , kurduktan sonra da bas bas windows7 hatalı hata veriyor , deyip duruyorsunuz...bu sistemi o kadar bilgisayara yükledim hiçbir sorunla karşılaşmadım ama siz ise hiç duymadığım, görmediğim şeyleri ilk sizde öğreniyorum...
siz vista ya hala geri dönmediyseniz , dönün o zaman , geç değil , sizin için en iyisi bu !!!
görüyorsunuz ki windows 7 programlarda hata vermiyor .. hata yı alan windows7 kullanıcı ne yapacağını bilmiyor ve suçu da işletim sistemine sölüyorlar... millet bana diyor ki , windows7 yi baban mı kurdu niye savunuyorsun ....
burada savunmayıp da napıcağım !!!
msn , limewire , ares, deamon tools, java , mozilla firefox , ie , opera, avant , everest , nero , winamp , kaspersky , avira , wmp , ...... hiç sorun yaşamıyorum..
gerçekten hata veren programları yazınız !!!
Yıllanmış ÜyeTeşekkür Sayısı: 0385 mesajKayıt Tarihi:Kayıt: Mar 2009limewire ares vs. windows 7 yi yükledikten snra baglantı hatası verio.. jva da yükledim ama...
windows 7 nin hangi versiyonunu yukledınız bılmıyorum lakın bahsettiğiniz hatalrsundan kaynaklanıyor olabilir , bazı durumlarda java programı yetersız kalıyor ve alt yapıda çalıor gorunse bıle windows 7 çalışmıyor goruyor ve limewireijdownloader ares tarzı programlarda bu nedenle başlangıc ve baglantı hatası veriyor.
-MaTaDoR-
Son Düzenleme: --MaTaDoR-- ~ 09 Eylül 2009 21:42DenetmenTeşekkür Sayısı: 56,606 mesajKayıt Tarihi:Kayıt: Nis 2009ben mozilla winamp mozilla nero bear share limewire msn gibi programları kullanıyorum bunları kullanıpta hata alan var mı?rahatça kurabilirsiniz istediğiniz programı
hata alırsanız biz buradayız , elimizden geldiği kadar yardımımızı ederiz .....msn de sorunsuz ..resim de varda onu açmayı unutmuşum :)
bu programları yüklemek için herhangi bir ayar yapmadım(setup una tıkladım , açtım , next , next diyerek kurdum ...bu kadar basit) !!!
Son Düzenleme: OSMAN BAĞÇEVAN ~ 09 Eylül 2009 22:50Taze ÜyeTeşekkür Sayısı: 011 mesajKayıt Tarihi:Kayıt: Eyl 2009ya indirmedim bi arkdşmdan cd sini almıstım... windows 7 ultimatebahsettgnz sorundan dolayı olabilir çnkü tüm çözüm önerilerinidenedim... sadece bi programda deil tüm arama programlarında aynıhatayı verio bnde anlamadım...
windows 7 nin hangi versiyonunu yukledınız bılmıyorum lakın bahsettiğiniz hatalrsundan kaynaklanıyor olabilir , bazı durumlarda java programı yetersız kalıyor ve alt yapıda çalıor gorunse bıle windows 7 çalışmıyor goruyor ve limewireijdownloader ares tarzı programlarda bu nedenle başlangıc ve baglantı hatası veriyor.
-MaTaDoR-
En iyisi win xp...Windows 7 forumuna gelip "En iyisi Windows XP" demenin mantığını bi açıklar mısınız lütfen?Ayrıca; Windows Vista SP2 bile; Windows XP'den iyi performans veriyor. 5 çekirdek yapısıyla nereye gideceksiniz? İleride 3,25 GB RAM ile daral gelecek. İngilizce Windows XP x64 mü kullanacaksınız?
Artık eskiden vazgeçin!
- 1
- 2