üstadlar laptop ta içeriğinde gelen windows 7 home basıc 64 bıtlık versıyonu var ben bır turlu bu ısletım sıstemıne bı tema bulamadım kbl etmıyor bır turlu yamaları falanmı var bunun nedır anlamadım sağ tıklayıncada kişiselleştir diye bır sey yok biraz daha arastırıyım dekren umudum tukendı son care sızlere sorayım dedım bu ısletım sıstemı hıc bır temayı kabul etmezmı yada yapmamız gereken bı patch crakc yama felanmı var
windows 7 home basıc 64 bit tema
starter ve home basicde kişileştirme yok sadece o temayı kullanabilirsin,home premium,pro,ultimate gibi onlarda kişileştirme var istediğin temayı koyabilirsin
bu verdiğim linkdede karşılaştırmalar var işletim sistemlerinde hangi programlar yüklü olduğu vs vs.http://en.wikipedia.org/wiki/Windows_7_editions
home basic e tema koyamıyosun bu yüzden ultimate ye geçiş yaptım şahsen :) google a yaz bi sefer starter için tema yapma programı görmüştüm belki işe yarıyor olabilir.
maalesef home basic ve starterde kişiselleştirme yok fakat kayıt defteri değişikliğinden sonra pencerelin rengini değiştirebiliyor muşsun ama hiç denemedim bu arada en sade win7dir starter daha da sade fakat onda önizleme yok fakat sen bu işlerle uğraşacaksan home basic sana kesinlikle yetmez en azından bir home premium yükle mümkünse ultimate merak ettiğin veya soracağın birşey olursa bana mesaj atabilirsin
arkadaşlar uzun araştırmalarım sonunda windows7 home basic te tema kullanabiliyorum :D hem de yazı stilleri ile birlikte :D
Bununla hiç uğraşmayın verdiğim linkteki dosyayı indirin ve içinden çıkan exe uzantılı dosyayı tıklamanız yeterli pc açılıp kapanınca ultimate görsel özellikleri eklenmiş oluyor. Şahsen denedim ve çalıştı. Upload eden arkadaş içine birde mp3 atmış onuda dinlersiniz artık.
Bu yama ile Ultimate'teki gibi bütün Görsel özellikleri kullanabileceksiniz.Eminim birçok kişi buna çok sevinecektir.Bir Rus geliştirici tarafından yazılan Windows 7 Home Basic ve Starter için Aero ve tema desteği programını öncelikle buradan http://www.mediafire.com/?sfs6jab886ufxcq indirin.Windows 7 Starter'da tema, Windows 7 Home Basic'te tema kullanabileceksiniz.
Windows 7 Starter ve Home Basic'te tema kullanmak için İndirdiğiniz Yama'ya tıkladığınız da sistem yeniden başlatmanızı isteyecektir.Yeniden başlatın ve bütün özelliklere kavuşun.Yeni neler gelecek;
Yama Özellikleri;
Aero, Saydamlık ve Win + Tab Tuşu
Aero Peek Ve Aero Shake gibi özellikler açılacak
Otomatik Arka Plan değiştirme
Tam renkli tasarımları kullanabileceksiniz
3.Parti Temaları kullanabileceksiniz.
".Themepack" ve ".msstyles" dosyalarını kullanabileceksiniz
Kısacası, Ultimate'e özgü özelleştirmeleri Windows 7 Home Basic ve Windows 7 Starter'da kullanabileceksiniz.Arkadaşlar yamayı sadece Home Basic'te test ettim.S
Alıntı
Bununla hiç uğraşmayın verdiğim linkteki dosyayı indirin ve içinden çıkan exe uzantılı dosyayı tıklamanız yeterli pc açılıp kapanınca ultimate görsel özellikleri eklenmiş oluyor. Şahsen denedim ve çalıştı. Upload eden arkadaş içine birde mp3 atmış onuda dinlersiniz artık.yaptım bilgisayar çöktü denemeyin bile
http://www.mediafire.com/?sfs6jab886ufxcqBu yama ile Ultimate'teki gibi bütün Görsel özellikleri kullanabileceksiniz.Eminim birçok kişi buna çok sevinecektir.Bir Rus geliştirici tarafından yazılan Windows 7 Home Basic ve Starter için Aero ve tema desteği programını öncelikle buradan http://www.mediafire.com/?sfs6jab886ufxcq indirin.Windows 7 Starter'da tema, Windows 7 Home Basic'te tema kullanabileceksiniz.
Windows 7 Starter ve Home Basic'te tema kullanmak için İndirdiğiniz Yama'ya tıkladığınız da sistem yeniden başlatmanızı isteyecektir.Yeniden başlatın ve bütün özelliklere kavuşun.Yeni neler gelecek;Yama Özellikleri;
Aero, Saydamlık ve Win + Tab Tuşu
Aero Peek Ve Aero Shake gibi özellikler açılacak
Otomatik Arka Plan değiştirme
Tam renkli tasarımları kullanabileceksiniz
3.Parti Temaları kullanabileceksiniz.
".Themepack" ve ".msstyles" dosyalarını kullanabileceksinizKısacası, Ultimate'e özgü özelleştirmeleri Windows 7 Home Basic ve Windows 7 Starter'da kullanabileceksiniz.Arkadaşlar yamayı sadece Home Basic'te test ettim.S
Alıntı