Selam benim acer marka 3 gb ram'li laptopum var ve 64 bit Windows 7 home basic yüklü. Ve elimde 64 bit Windows 7 Ultimate orijinal dvd .iso dosyası var (internetten indirdim). Bir de aktivasyon programı var RemoveWat diye... .iso dosyasını daemon tools'a atıp sanal sürücü yaptığımda orijinal dvdsi ortaya çıkıyor. Ama karar veremedim... Yükseltsem dosyalarım gider mi? bir sorun olur mu?
Windows 7 Home Basic'ten Ultimate'e yükseltme?
İlk Önce Şunu Söyleyeyim: RemoveWatt Programı activasyon için değil. KB971033 Güncellemesini Kaldırmak İçin. Daha sonra Windows 7 DVD'si İle HomeBasic sürümünden Ultimate Sürümüne yükseltemezsiniz. Temiz kurulum ile geçebilirsiniz ancak. Yükseltmek istiyyorsanız Windows 7'de bulunan AnyTimeUpgrade aracını kullanmalısınız.</p
Temiz kurulumdan önce Verilerinizi Yerel Disk D'ye (yada başka bir bölüme) yedeklerseniz. Kurulum sırasında sadece yerel disk c'yi formatlarsınız. Böylece verilerinize birşey olmaz.
Dosyalarınızı biçimlendirmeyeceğiniz disk'e atarsanız sorun olmayacaktır.Tabi format sırasında doğru diski biçimlendirirseniz.
ultimate'e yükseltmenizin sebebi nedir ? home basicte gayet iyi çalışıyor eğer tasarımından memnun değilseniz aeroyu açabilirsiniz kayıt defterinden. http://www.delinetciler.net/foru ... esimli-anlatim.html
burda anlatımı var vista da da win7 de de aynı şekilde açılıyor , bence yükseltmeyin ultimate'e gereksiz. ama yine de işinize karışmak istemiyorum saygılar..
bence orjinalinde kal
aktivasyon porogramin aktivasyon poragrami deyilmis usteki uyeni dedigine gore.
Windows Anytime Upgrade ile yükselttim... Sorunsuz gayet hızlı çalışıyor. Teşekkür ederim arkadaşlar...
win 7 ultimate gayet iyi geçsen ii olur ama home basic de ii
Adam iki sene önce sorununu halletmiş vede teşekkür etmiş.
merhaba sen önce bilgisayarıma sağ tıkla özelliklere gir en altta windows 7 ultimate ye yükselt yazıyor bas orda serialını yaz. yükselte bas orda 1-5 dk arası beklicen eğer yanlışsa 10 sn. içinde yanlış diyecek doğruysa sorunsuz çalışacak sonra Pc kapanıp açılacak. ardından en altta görürsün windows 7 ultimate yazısını.
NOT: Bunları yaparken Deepfreeze kapalı olacak
pekii zeki mürende bizi görecek mii