evet arkadaşlar windows 7 için ses ekran bluetooth camera vs driverları nerden bulabiliriz şimdilik...........
windows 7 için driverlarını nerden bulabiliriz?
ses ekran bluetooth camera vs driverları nerden bulmana gerek yok otamatik yuklu oluyor
sen sade format atman yeterli hic bir seye gerek yok
windows 7 için esktra sürücü yok henüz, vista sürücülerini indirip kur.
Vista sürücüleri çalışır.onları dene...
hayro46ses ekran bluetooth camera vs driverları nerden bulmana gerek yok otamatik yuklu oluyorEğer Donanımlarınız Windows/ nin kendi dahişlindeki sürücü listesinde var ise gerek kalmıyor güncel extrem model donanımları tanımayabilir.
sen sade format atman yeterli hic bir seye gerekHer bluetoth cihazını tanımayabilir. ( IVT Bluesoleil serisi gibi..)
Extrem model Ses kartlarını görmeyebilir.
ve bir çok donanım daha ekleyebiliriz.Ati ekran kartları için AMD/Ati websitesinde Windows7 için özel sürüm mevcut.
Nvidia bunda geri kalmadı ve Windows7 Update i kullanarak Nvidia Chipsetli Ekran kartlarını yükleyebiliyorsunuz.
Windows7 de Driver sorunu yaşıyorsanız Elazığlı dostumunda dediği gibi kullanacağınız Cihazın Vista sürücüsünü kurabilirsiniz. büyük ihtimalle sorun çıkarmayacaktır.
ses kartı da dahil hiçbir sürücüm otomatik yüklenmedi. ses alamaıyorum. zaten xp,vista yada pardus tanımıyor benim ne ethernet kartımı ne de ses kartımı. Gigabyte P35-DS3R anakartım var. hiçbiri otomatik tanımıyor. Ayrıca sürücü yüklemem lazım. Galiba işim olucak biraz....