Windows 7 İçin Hangi Virüs Programınu Kuruyum Sizce Arkadaşlar Oneriniz Ne Essantiel Kullanıyım Ama tam guvenlı ve kasmayan program sızce hangisi yorumlarınızı beklıyorumm
Windows 7 İçin Hangi Virüs Programınu Kuruyum Siz?
essentials iyidir ama daha iyisini istersen en iyisi eset ama boşuna para verme avast var son sürümü çok iyi... kaspersky de çok kasıyo haberin olsun adındanda belli: kas-persky :):):)
Ben Şuan Avira Antivirüs Kullanıyorum. Gayette Memnunum. Virüsleri Kendi Eliyle Koymuş Gibi Buluyor. Üstelik Hiç Kasmıyor Bilgisayarı...
Dostum 2.2 ghz 1gb ram Kaspersky Internet Security 2011 kullanıyorum 0 kasma var
ayrıca bence en azından dene denemekten zarar gelmez demi
Avast antivirüs full sürüm var bende
Ücretsiz olarak Avira AntiVir ve ya Microsoft Security Essentials kurmanı ve yanına Comodo Firewall ve ya Malwarebytes Anti Malware kurmanı öneririm.
norton 2010 :)) guvenlık acısından bi endişen olmaz ve nortonun bu sürümü eski sürümleri kadar sistemi kasmıyor .Tabii kide sistem özelliklerine göre performansı değişebilir .
kis 2011
ashampoo
zemana antilogger
Kaspersky => Dosya açılışlarını çok yavaşlatıyor
Norton => SONAR koruması sayesinde internetten bi dosya indirirken ismini / davranışını beğenmezse engelliyor.
Nod32 => Olmasın daha iyi :)
Microsoft Essentials Security => Nod32'nin olan versyonu / İş yapar yüklenebilir.
G-Data => Internet de video açarken nasıl yavaşlattığını deneyip görebilirsiniz :)
BitDefender Internet Security => Koruması çok iyi 6.7 Milyon virüs tanıyabiliyor, algılaması gayet iyi, yavaşlatma yok, internette crack, serial vs. herhangi bi ilacı yok, biraz fazla soru sorabiliyor :) Tabi ayarlardan halledilebiliyor.
evet antivir free sürümü biraz problemli ama securty sürümü var o çok ii 3 ayda beleş
Media Markt'a Kaspersky almak için gittim fakat Ad-Aware önerdiler 3 kullanıcılı , 18 ay lisanslı 40 TL aldım ve virüs korumasını beğendim açıkçası öneririm.