sevgili arkadaşlar windows 7 için logitechwebcam v11.7 lazım xp ve vista tanıyordu ama bu pek sevmedi galiba pekte eski deyil ama yinede tanımıyor treiber i lazım raslayan olursa bir zahmet yönünü bana doğru çevirsin saygılar ve selamlar
Windows 7 için logitechwebcam v11.7 lazım
sevgili arkadaşlar daha açıklayıcı yazarsanız sevinirim Recep Baltaş kardeş maşallah almancanızda bal gibi de
mimarisi derken acaba bios hangisi falanmı pc hp bios a da bakmam lazım TBCMagic arkadaşım ında
Windows 7 Compatible/ bunu anlayamadım lütfen açarsanız anlıcacağım gecenin bu saatinde saygılar
Arkadaşlar kamaranın adı modeli yazdığım gibi logitech v11.7 sistem ise windows 7 64 bit
sistem kendisi tanıyor görüntü falan var ama ses bazen donuyor ben tahmin ediyorum kameranın treiber i lazım arkadaşım dediğin yerden indirdim birşeyler tanıdı ama sesin donup kalmasına bir yararı olmadı
selamlar
- Recep kardeşim ses treiberi yüklü ama yani kamera treiberi ile alakası yokmu demek istiyorsunuz
Arkadaşlar bendede QuickCam Pro 5000 var bütün driverlerini indirdim olmadı, LWS Downloads Page tıklayıncada bişe açılmıyo , http://www.wilife.com/Support/Downloads.aspx bu programda olurmu acaba o linkte vardı.
evet sevgili Recep kardeşim dediğiniz gibi güncelleme yaptım halloldu teşekkürler
Not: yalnız benim anladığım kadarı ile MSN de kendi sesini yapıp düzeltsen bile karşı tarafta problem varise
öbür karşısındakinide etkiliyor acaba tahminim doğrumu bilmiyorum çünki yapıyorsun herşey temam öbür tarafla konuşuyorsun onun sesi çok karışık ve anlaşılmaz geliyor bakmışın sendede ses yok bilmem acaba
doğrumudur arkadaşlar, saygılar sunuyorum