Asus M51V Core 2 Duo T9400 2.53Ghz laptopda vista home vardı ve şimdi yerine windows 7 ultimate kurdum çok memnunum.bendeki orjinal driver CD sinde vista ile uyumlu driverlar olduğu için driver larda tabi ki windows 7' ye göre değiştirdim ancak windows 7 ye uygun bluetooth yok ..asus.com.tr sayfasına girdim ve oradan windows 7 ile uyumlu olduğu gösterilen " BT-253-6_2_0_9600.zip-downloader " indirmem gerekiyor , indirdim fakat işin içinden çıkamadım..bilen varsa tarif lütfen..tşk ler..
windows 7 ile uyumlu asus bluetooth driver yok..
Arkadaşımın asus marka laptopunada windows 7 kurdum bütün driverleri (Bluetooth) dahil tek tek yükledi. Siz FN+f2 weya f3 olması lazım basarak bluetooth'u çalıştırdınızmı ?
selam ben asus K50IN Leptop aldım windows 7 yw geçtim ve bluetooth özelliğini kullanamadım Fn+F2 tuşu biliyorum ama kullanamadım bir tane bluetooth cihaz aldım kurdum uumluluk hatası veriyor .program kurulu ama çalışmıyor ne yapabilirim tşkler
http://support.asus.com/download/download.aspx?SLanguage=en-us
bu siteden product tan notebook series ten driver models tende bluetooth u seç sonra işletim sistemi sürücüsü ekranı var oradan işletim sistemini seç modeli bt 253 ise bt253 ü indir yükle çalışır benimki bt183 çatır çatır çalışıyor birde Wireless Console yazılımının yüklü olup olmadığını kontrol et hatta orada ilk önce yükleyin yazıyor. Diğer sürücüleride bu şekilde indirbilirsin. Wireless Console nin yeni sürünü apps den indirebilirsin...