Arkadaşlar merhaba bilgisayarımda xp pro kullanıyorum elimde windows 7 dvd si var pc ye format atıp windows 7 atıcam ama yapamıyorum genel olarak sıralım
cd yi takıyorum az biraz ön yükleme sayfası geliyor daha sonra windows 7 mavi ekran (hata ekranı değil) ekranda yaprak çiçek filan var orda kalıyo daha ilerlemiyor
usb den denedim gene aynı sorun
cd nin bozuk olma ihtimal yüzde sıfır 2 pcde denedim onlara format atabildim
lütfen yardım edin
windows 7 ilerleyemiyorum
- 1
- 2
32 veya 64 bit kurma menüsüne gelmeden takılma yapıyor zaten gelebilse 32 bit kurcam bıos güncellemesi hakkında yardım ederseniz sevinirm hiç güncellediğimi sanmıyorum link verirseniz sevinirm
xp acikken cd ile kurmaya kalkiyorsun demi ?
mancukya : xp açıkkken kurmaya çalışmıyorum bıos ayarlarından girip kurmaya çalışıyorum bir tuşa basın olayı filan ondan sonra siyah ekran daha sonra mavi ekran da takılıyor
anakart'ımın modeli msı-7037 çok eski bir anakarttır acaba onla alakalı da olabilirmi ???
www.msi.com.tr den baktım anakartı buldum ama download yapamıyorum 404 hatası alıyorum ordada
Bu olabilirmi indirip denermisin?
http://members.driverguide.com/driver/detail.php?driverid=959125
indirdim ordan bi program gibi bişe çıktı içinden registry booster 2010 şuan pc yi scan yapıyor
bişe indirme buluyorum gibi ama para istiyo 2.99 cent
hmm farklı bişey o :)
windows 7 dvd cdsi halinde windows7 çalışıyor bunla 2 pc ye format atıp kurdum hiç sorun çıkarmadı ama benimkinde sorun çıkartıyor
USB'den boot etmeyi deneyebilirmisin? DVD okuyucunda sorun olabilir...
boot derken format atmayı kasdediyorsan denedim gene aynı sorun bişe sorcam harddisc'im sata dvd-rom um ıde alakası olurmu
Bunu indirip kurarmısınsonuçları prt sc yaparmısın?
windows 7 danışman kurulumu diye bi pro çıktı net framework 2.0 ı karşıdan indiriyor şuan devamını aktarcam
bu arada bişe sorcam daha yükleme bitmedi de eee şey print sysrq dan çektiğim fotoyu buraya nasıl yükliycem
Painte ctrl+v yap sonra kaydet bunu biliyosundur heralde :)
Sonra bu konuya girip yanıtlaya tıkla ordaki menüde resim ekle var ona bas dosya seçe basıp ordan resmi seç upload eder...
yaw resim yükleniyo diyo yükleniyo program 2 tane sistemle alakalı uuyumsuzluk buldu yazım onları özel yükleme gerekiyor diyor programlarını ve belgelerinizi kopyalayın diyor 2.outlook express le ilgili bu pro windows 7 de bulunmuyor başka bir tane temin edersinizi diyor
:S Anakartın kaç senelik? Kaç tarihinde çıkmış?
ben pc yi 6 yıl önce filan aldım ıntel p4 3.2 hz işlemci . 1.5gb ddr400ram . 160 sata harddisc. 128 mb fx5200 ekran kartı. 350 powersupply.filan filan
http://www.msi.com/index.php?func=downloadfile&dno=1616&type=bios
BIOS'u bir güncleleyin bakalım. SOnra da load optimied defaults deyip save & exit deytin.
- 1
- 2