Şahan videosu gibi oldu ilk ben yedim heralde virüs:D kis 2009 u yarım saat kapatınca bu halae gelindi,
Wİndows 7 ilk virüs yiyen adam benmiyim:D
- 1
- 2
bir daha kpatmassın ozaman :D
pc maker :D girdiğim sayfalra girsen:D niye lisanslı antivirüs aldıgımı anlarsın:D
ya ben şu paralı vvarez sitelerine üyeyim ne diyosunuz ama yanlış anlaşılmasın para vermedim kendim deneme yanılma 10 dk'da kırılıyo bazıları :P bi de artık kapamazsın antivirüsünü de mi arkadaş
arkdaşlar bir sorun yaşıyorum bu sorunkasper açıkkende var artık kasper düzeltmiyor bir süürü win7 var ve pc ağırlaşıyor,
google search kurarsanız böyle oluyor zor bişi değil yani?
ne öneririsniz norton kurmak istemiyorum norton crack dosyalarını hep silio bu neden kis kullanıyorum,
bilgisi görgüsü olan varmı virüs hakkında?
mustafa karde c cleaner regedit bozuyor güvenli değil, norton dışında crackları silmeeyn bişi önerin, birde ben nfs shift indirdim içinden virüs çıktı ondan sonra böyle oldu:S
bu kadar ağır bir virüs girmedi win 7 me ama basit birkaç trojan girdi ama anti virüs kullanmadan girdi :)
benim anlamadığım win 7 de kis 2009 u nasıl kullanıyorsun sorunsuz benim de lisansım vardı orjinal cd sin-den kurdum program uyumsuzluğu mesajı verdi virüs programı önemli bir program bir diye kurcalamadım kaldırdım kis2010 u yükledim aynı lisansla