Bugün windows7 ultimate 64 bit kurdum ve internet download manager 5.18 kurdum full olarak sonra 2-3 linkli birşey indircektim linklerin tümünü seçtim idm ile indir dedim fakat bi hata verdi hata ise:
Bu sayfadaki Komut dizisinde bir hata oluştu
Satır:2
Karakter:2
Hata:Activex bileşeni nesne oluşturamıyor 'DownlWithIDM.LINKPROCESSOR'
KOD:0
[url=file:///C:/Program%20Files%20(x86)/Internet%20Download%20Manager/IEExt.htm]URL:file:///C:/Program%20Files%20(x86)/Internet%20Download%20Manager/IEExt.htm[/url]
BU SAYFADA KOMUT DİZİLERİ ÇALIŞTIRMAYA DEVAM ETMEK İSTİYORMUSUNUZ?
EVET PROBLEM BU YARDIMLARINIZI BEKLİYORUM XP DEYKEN BÖYLE BİRŞEY YOKTU VİSTA KURUNCA OLDU
Windows 7 İnternet Download Manager Sourunu
linki imleyip/sağtık /idm ile indir derseniz sorun çıkar linkleri tarayıcıya yapıştırarak ya da üstüne tıklayarak indirin.İDM ile indir sağ menü özelliği çok boş bir özellik
1 den fazla link i indirirken kullanıyorum rapid premium var ama böyle bi hata ile karşılaştım cevabın için saol ama bu çözüm değil
IDM ana penceresini açın
İndirilenler/seçenekler/site bağlantıları/yeni
buraya adres yazıp ekleyin
kullanıcı adı ve şifre
yazın
tamam deyip çıkın sonra indirmeyi başlatın
bend eöyle yaptım zaten siz anlamadınız sanırım premiumu girdim bağlantılara ekledim fakat bi program indircem atıyorum 10 part ya ben bunların tümü seçip sağtık la idm ile indir diyorum fakat yukarıdaki hatayı alıyorum
Yeni Sürümünü Kur ve Premium yazarkende benim başıma gelmişti http ve www kısmını yazma örneğin rapidshare.com olarak yaz
idm 5.19 kullanıyorum zaten dediğini denicem teşekkürler olursa yazarım
activeX hatasının 64 bit ile ilgili olduğunu öğrendim birçok soru var bu konuda cevap yok.
Ama kesinlikle IDM ile ilgili bi sorun düzeltilmeli
teşekkürler artık yapıcak bişey yo kozaman metin belgisiyle alıp indircez malesef
windows 7 64 bit kullanıom 5.18 var 10 numara çalışıo ;)