2 gün önce bilgisayarıma windows 7 yükledim.. şekli şemali ve kullanışı hoşuma gitmişti.. ama benim dikkatimi çeken bir yanıda başlat düğmesinin yanındaki ınternet explorr görev çubuğunun hemen yanındaki şekli idi. normalde diğer kullanıcılara baktığımda onların ınternet explorer sayfası kutucuklar halinde ayrı ayrı sayfalarda gösterebiliyor. ama ben de iki ayrı yeni sayfa açsam kutucuklar halinde değilde üst üste gösteriyor. aynı windows xpdeki gibi .. ama ben öyle olmasını istemiyorum.. Internet explorerun bu durumunun şeklini nasıl kutucuklar halinde sayfayı azıcıkda olsa nasıl net gösterebilirim...
windows 7 ınternet explorer şekli
- 1
- 2
yani ben ınternet explorer sayfasının üstüne geldiğimde iki ayrı sayfanın iki kutucuk halinde kare şeklinde, açtığım sayfaların birazcık net olarak nasıl görebirilim ..
ctrl + Q kısayolunu kullanın, bununla idare edebilirsiniz =)
ctrl+Q ya bastığımda iki ayrı sayfayı kapatıyor. kapatıyo derken aşağıya alıyor.
aslında benim demek istediğim şu arkadaşlar.. biliyorum belki açıklayıcı değil ama aşagıdaki görev çubugunun yanındaki ınternet explorerın üstüne geldiğimde önceden açmış oldugum iki ayrı sayfanın görünüş şekli ile ilgili.. ben de iki ayrı sayfa üst üste görünüyor. ama windows 7 de öyle değil. iki ayrı sayfa kutucuk ve kare şeklinde yan yana ve sayfanın üstüne gelindiğinde içerigi görünebiliyor. oysa bende böyle brşey yok .. yorumlarınız bekliyorum...
kardeş.. bu dediğini yaptım ama olmadı.. aslında senin resimdeki ile benimki aynı değil.. ooo nificiation area yani görev çubuğu düğmeleri ile ilgili olanı yani always hide labels ile veya never combine ile ilgili değil.. ya da dikkatimi çeken onun altındaki aero peek önizle ile masaüstünü önizle seçeneği var .. ona tıklayamıyorum.. acaba o ne işe yarıyr.. yorumlarınızı bekliyorum..
mesela örneğini şöyle diyeyim arkadaşlar... HP-Tubos Melen arkadaşımızın yazmış oldugu YENİ adlı kelimesi var ya ... ona geldiğimizde kare şelkinde bir reklam tarzı birşey çıkıyor ya .. işte benim explorer sayfasına ait ik ayrı sayfa açtıgımda öyle olmuyorr. kare şelkinde olmuyor.. üst üste oluyor... uzunlamasına üst üste oluyor...
google çubugu nasıl yerleştirebiliriz en sağına bilen varmı internet explorer 9'a arkadaslar?
Yani ayrı ayrı görünmesi için "Asla birleştirme"yi işaretlemeniz gerekiyor sanırım orada en alttakini işaretleyeceksiniz. Aero Peekde de tema Aero olmadığından aktif değildir.asla birleştirme dedim ... ama olmadı.. aero peek de aktif değil... acaba ondan dolayı olabilir mi... ondan dolayı ise nasıl aktif hale getirebilirim... yardımlarınızı bekliyorum....
evet kardeş... aynen bu resimdekiler gibi.. aero peek aktif değil.. aktif hale getirmeye çalışamadım..
bir aero teması seçtim ama resimde götermiş olduğunuz şekle hala gelmedi.. acaba neden olabilir... ya da şimdi seçtikten sonra ne yapmalıyım..
bana bunu resimli anlatım şeklinde gösterebilirmisin rica etsem.. zahmet olmaz sa ..
Tabiki de, görevimiz!
Önce masaüstüne sağ tıklayıp, en alttaki "Özelleştir"e geliyoruz.
Sonra herhangi bir "Aero Teması" seçiyoruz.
Bir de Windows logosu ve Pause Break tuşuna aynı anda basınca Windows Özellikleri diye bir sayfa çıkacak. Oradaki Windows sürümünü söyler misiniz?
windows 7 ultimate service pack 1 .. windows sürümü bu ... ama ben aero peek teması seçtikten sonra aero kısmında sorun gider diye birşey vardı.. oaraya girdim ve sorun var mı diye baktım.. video kartı sürücüsünü desteklemiyor diye bir sorun çıkardı... acaba bununla alakalı mı ...
nvidia geforce 8400 M GS ... bence bundan dolayı olmalı ... ki counter ya da diğer oyunları xp deki gibi oynayamıyorum.. donma yağıyor oyun oynarken
yokmu soruma yanıt arkadaşlar.!!
nvidia geforce 8400 M GS ... bence bundan dolayı olmalı ... ki counter ya da diğer oyunları xp deki gibi oynayamıyorum.. donma yağıyor oyunWindows 7 Aeroyu rahat rahat çalıştıracak düzeyde. Buradaki driverı yükleyin: http://www.nvidia.com/object/not ... hql-driver-all.html
- 1
- 2