Merhaba ben windows 7 rtm crackli olmayan etkinleştirilmiş home premium surumunu kullanıyorum.Windows 7 surumune vista home premium surumunden yukseltme ile geçtim.Daha önce sıfırdan kurulum yapmıştım aynı sorun o zamanda vardı ancak pekte önemsememiştim çünkü deneme amaçlı netten bulduğum bir surum kurmuştum ve serialim yoktu...30gun denedim ve vistaya geri döndum.Şimdi etkinleştirdim programlar kurdum vb geri dönmek istemiyorum.Sorunum şu internete girmek istiyorum hangi internet tarayıcıyı kullanırsam kullanayım hep aynı sorunu yaşıyorum.Bir çok internet sitesine giremiyorum,girebilsem bile siteyi duzgun bir şekilde göruntuleyemiyorum.Hep sayfa göruntulenemiyor diyor.Daha sonra defalarca yenileme yaparsam sayfayı ancak öyle açabiliyorum.Bu chromedada böle,safaridede,mozillada akla gelebilicek her tarayıcıda.Windows 7 sorun gider özeliklerini kullanıyorum sorun yok diyor.İnternet bağlantıma bakıyorum sonuna kadar açık,evdeki diğer 2 bilgisayardan nete sorunsuzca girilebiliyoruz...
Windows 7 İnternet Sorunu
virüs olabilir.., güvenlik yazılımınız nedir ?
windows 7 yi kurduktan sonra internete bağlanabiliyor muydunuz ?
Windows 7 de çalışan tarayıcılarda bazı sitelere önce giriyor sonra Bağlantı Sorunu diyip girmiyor.ki sistem internete bağlı başka siteye bağlanabiliyor.Bazen internet explorer sapıtıyor sayfa tek bir sütun içinde uzayıp gidiyor görüntü kayması yapıyor ama refresh yapınca düzeliyor.Ancak bağlantı problemi var sitelere girerken virüs olmasına imkan yok 0 sistem
orhan siz windows 7 kurduktan sonra internete bağlanıyormuydu yoksa modeminizin cd sini yüklediniz mi ?
modem yazılımını yükleyince dediğiniz gibi hatalar ortaya çıkıyor..yazılım yüklüyse silip yeniden başlatın ..olmazsa dns ayarınızı değiştirin..
Ben hiç bir driver kurmadım zaten home premium uzerine upgrade yaptım.Herşeyi kendi tanıdı...Wireless kullanıyorum.