Ses kartı haricinde tek bir program yüklemedim daha. Ethernet kartı Driverını indirdim onu deneyip tekrar kontrol edicem.
Windows 7 İnternet
- 1
- 2
usb girişi yoksa modemi makinaya tanıtamya gerek yok sadece ehternet kablonuz kontrol etmelisiniz veya yeni bir kablo ile denemelisiniz. modem içindeki ayarlaradan güvenlik duvarı (firewall) veya makinada kurulu olan güvenlik yazılımından dolayı bağlanamıyor olabilirsiniz. Güvenlik yazılımınızı gözden geçirip gerekli izinleri vermeniz gerekebilir. windows güvenlik duvarı dışında kullanılan virüs koruma programında.
Ethernet kartını tanıtmamış, sürücüsünü yüklememiş. Aygıt yöneticisinin resmini istedim ordan gösteririz.
My Computer - sağtık Proporties - Device manager'a tıklayın.(solda) buranın fotosunu koyarsanız söylicez biz size üstelik sizde zaten göreceksiniz ethernet kartınızı, "Network Adapter" altında...buna ek olarak aynı listede ? veya ! olan listelerin altında yer alan bilgileri de resimde gösterebilirseniz.
Dediğin gibi device manageri açtım ethernet kartının üzerinde orada PC kameranın yanındaki gibi ! işareti vardı çift tıkladım update driver dedim bişeyler yaptı daha sonra yükleyemedi heralde internet bağlantısı olmadıgı için. Daha sonra kayboldu gitti ama en alttaki resimde gösteriyor. Bu işlemleri yaptıktan sonra resimleri çektiğim için gözükmüyor ethernet kartı.
Yapmanız gereken aslında 1. sayfadan beri aynı şey ve çok basit :Ethernet kartınızın sürücüsünü yüklemek.
Bu ya sizde bir cd'nin içinde vardır. Yada anakart marka/model'inize göre web sitesinden indirerek olur.
(Sürücü Windows 7 yada Vista uyumlu olmalıdır.)
Bu arada en yukarıdaki Samettamer-PC'nin üstüne sağ tıklayıp "donanım değişikliklerini tara" derseniz ethernet kartınız yine yüklenmemiş olarak gözükür aygıt yöneticisinde...
Ethernet kartınızın sanırım Vista/Windows 7 uyumlu sürücüsü yok. Aşağıdaki sürücü XP sürücüsüdür.
Yapmanız gereken sürücü yükleme dosyasına sağ tıklatıp - proporties - combability. Burda combability(Uyumluluk) XP olarak seçip tamam'a tıklamak. Daha sonra sürücüyü yüklemelisiniz. Ama sizinde anladığınız üzere aslında uyumlu değil.
http://www.sis.com/download/download_step1.php
- 1
- 2