değerli windows 7 kullanıcıları şu anda orjinal olduğunu düşündüğüm RTM sürümünü kurdum kullanıyorum fakat dikkatimi çeken nokta pc kasasının arka tarafındaki turuncu internet ışığı belirli aralıklarla yanıp sönüyor antivirüs ile tarattım temiz gözüküyor crack yapmadım bir önceki indirip denediğim rtm sürümünü bu yüzden kaldırdım fakat yenisinde de aynı durum var problem midir yoksa normalmidir ?
windows 7 internetimi kullanıyor mu
rindiridğiniz rtm sürmünün md5 değerini kontrol edip oynananmış olup olmadığını kontrol edebilirsiniz.onun dışında win7'nin bir sürü servisi var nete bğanana winuptade var mediaplayer bile album kapak bilgisi bulmaya çalışıyor...
md5 kontrolünü yapın içiniz rahat etsin...
O ışık Windows XP'de de yanar, Vista'da da yanar...
Bunda bir sorun yok. Her şey doğal. Sonuçta kabloyu çektiğinizde Windows bir ağ kalbosu takın diyorsa bu kabloyu her saniyede bir kontrol ediyor demektir :)
Evet, turuncu veri aktarımı demek ama unutmayın ki bazı anakartlar da hat uzunluğu falan da kontrol ediyorlar. Kısacası bir sorun yok.
md5 kontrolünü yap orjinal sızdırılan mı yoksa fake mi öğren.. ayrıca netmeter diye bir program var o veya banzeri programlar ile ANLIK DOWNLOAD-UPLOAD işlemlerini takip edebilirsin...