Linksys wag160n modemim var masaüstü pc den kablolu netbook dan kablosuz olarak baglanıyorum ama netbookda "ip çakışması faln...." hata veriyor nasıl çözebilirim bunu ?
2. sorumda baglantı hızımı test edıyorum masaustu pc de 5 megabit çıkıyo netbookda 2 megabıt cıkıyo bu modemı alalı 1 hafta oluyo ondan once d-link kullanıyordum netbookda da pc dede aynı hız da baglanıyodu neden burda boyle ??
Windows 7 İp Çakışması
selam ıp cakışması için (Denetim Masası\Ağ ve Internet\Ağ ve Paylaşım Merkezi içinde bağdaştırıcı ayarlarını değiştirin e tıkla(solda) ordan hangi bağlantı aktıfse ona sağ tıkla özellikler de orda internet protokol sürümü 4 e tıkla özelliler de orda muhtemelen elle verilmiş i ıp adresi var üstte onu otomatik ıp adresi ala cevir tama de cık bilgisayarını yeniden başlat sorunun düzelmesi gerekli
2. sorun içnise hızın düşmesinin sebebi netbookundaki programların tam performans calışmaması olabilir yada wirlees cok kötü cekiyodur ondan olabilir görmeden bilemem umarıms orunun cözülür iyi sanslar.
benim bildiğim cok kötü bi kablosuz modem bile türkiyedeki internet hızını karşılayabilir bilemiyorum görmeden eğer öyleyse bile sorun ayarlardadır yada bi parçası bozuktur bi ihtimal modem fi tariğinden kalmadır ama sanıyorum üzgünü bu konuda çok fazla bilgim ok görmeden birşey söyleyemem iyi geceler