Wİndows 7 de vista da oldugu gibi sıkıcı sorular var. eminmisiniz ,devam, izin ver, yok yönetici izni gibi daha birçok şeyden kurtulmak için çözüm
Windows 7 ipucları
ben an alttaki değil de en azından bi üstüne çekiyorum ayarı biraz da olsa koruma iyidir..
Böyle bir sabit başlık yapılsa ve bilinen tüm yöntemler o başlık altında paylaşılsa eminim çok yararlı olacaktır herkes için ...
Hem bildiklerimizi paylaşırız, hemde bilmediklerimizi öğreniriz..
Örneğin;
Windows Tuşu Kullanımı:
- Herhangi bir pencere açıkken Windows Tuşu + Sol Ok [Yön] Tuşu pencereyi sola yaslayacaktır.
- Aynı Şekilde Sağ Yön Tuşu da ekranın sağına yaslayacaktır pencereyi ...
- Windows Tuşu + Yukarı Ok [Yön] Tuşu pencereye Ekranı Kapla komutunu verecektir.
- Windows Tuşu + Aşağı Ok [Yön] Tuşu pencrenizi tekrar küçültecektir ...
- Eğer Multi - Monitor [Çoklu Monitör] Kullanıyorsanız Ekranlar Arası Geçişi; Windows Tuşu + Shift + Sol veya Sağ Yön Tuşu kombinasyonu ile yapabilirsiniz...
- Taskbar (Başlat Çubuğu) Öğelerini Hızlı Çalıştırmak; Windows Tuşu + 1 tuş kombinasyonu ile programlarınızı hızlı çalıştırabilirsiniz..
- Taskbar (Başlat Çubuğu) Öğeleri Arasında Geçiş Yapmak; Windows Tuşu + T tuş kombinasyonu ile..
- Gadget (Sidebar) Öğeleri Arasında Geçiş Yapmak; Windows Tuşu + G tuş kombinasyonu ile..
- Harici Görüntü Seçenekleri (External Display Options); Windows Tuşu + P tuş kombinasyonu ile..
- Büyüteç i Başlatmak (Zoom in or Out); Windows Tuşu + + veya - tuş kombinasyonu ile..
- Bir programı yönetici olarak çalıştırma tuş kombinasyonu; Ctrl + Shift tuşları basılı tutularak açılacak dosyaya çift tıklanır...
- Bir programı başka hesap ile çalıştırmak; Shift + Açmak İstediğimiz Programa Sağ Tık ile..
[Anlatım Bana Aittir. Alıntı Değildir x)]
hoş kısayollar, kullanırım ben bunları.