selam arkadaskar bu windows 7 hali ne olcak böyle sürekli build üstüne build hangini indiricemi karistiriyorum yaw hangisi fake deyil nasıl anlaya biliriz
windows 7 İşlemci kullanım sornu
- 1
- 2
7100 bende düzgün çalışmıyo S
Sorun olacağını sanmıyorum indirme hatası yapmış olabilirsin 7100 kesin çözüm
sizde sanirsam cpu durumu normal bende ama onormal %100 isliyor tam devir cpu durmadan build 7100 windows sitesinden indirmis odlgum hemde 2 defa
hatta bununla ilgili 2 konu actım 1 cözüm yolu bulamadım
biz xp ile mutlu mesut yaşıyruz wın7 de neymiş eski köye yeni adet
Ya kurduktan sonra virüs filan sokuyorsun sisteme ?Selçuk İslamoğluPentium II'ye felan mı kuruyorsun merak ettim şimdi...
Ya Selçuk abinin dediği gibi eski bir işlemcin var ?
Görev yöneticisinden bakarmısın ne kullanıyor Cpu'yu ?
recep baltaş arkadasım proces ile kendi konuma resim koydum
ama sanirsam sen dikkat etmedin dur yeniliyim
selcuk abi burdan bakabilirsin
[/URL]
Malesef Katılmıyorum o masajı söyle değiştirebiliriz.SCARFACE_biz xp ile mutlu mesut yaşıyruz wın7 de neymiş eski köye yeni
"Eski köye Yeni Şehir"
Intel® Core™ 2 Duo / Pentium® D / Pentium® 4Selçuk İslamoğluPentium II'ye felan mı kuruyorsun merak ettim şimdi...
kullaniyorum
su cpu sorunu cözülsün rahatlıcam walla
mustafacım hard disk low level format cektim hic birsey yapmadan direk win 7 kurdum
söyle birsey takıldı kafama WİNDOWS SİTEİSNDEN İNDİRDİGİM WİN7 TEKRAR İNİDİRP FORMAT ATTIM GENE AYNI KASPRSKY İLE TARATİYORUM TEMİZ SORUN VİRÜSTEN DEYİL
BUNU NASIL ANLARIZ BİLDİGİN PROGRAM VARSA SÖYLE İSLEMCİYİ NE KASTİRİYOR BİLELİMMustafa@PCEn iyisi bunu işlemlerden neyin kullandığına bakarak anlarız ;).
simdi cafedeyim aksam tüm resimleri koyarım
Yaa bu win7 ye çok iyi bakıyordum yorumlara dayanaraktan yola çıkıp bir kurayım dedim aman allahım vistanın aynısı hata üstüne hata hala eksikleri var mesela 3d studio max'e girerken aero temasının değişmesi gibi bunu bazı çakışan programlardada yapıyor.Bunun gibi bir kaç sorun daha bunları aşarlarsa win7 kaçınılmaz olur.İşte o zaman microsoftu ayakta alkışlarım...
Sanırım işletim sistemleri konusnda pek blginiz yok.sahindiyebiriYaa bu win7 ye çok iyi bakıyordum yorumlara dayanaraktan yola çıkıp bir kurayım dedim aman allahım vistanın aynısı hata üstüne hata hala eksikleri var mesela 3d studio max'e girerken aero temasının değişmesi gibi bunu bazı çakışan programlardada yapıyor.Bunun gibi bir kaç sorun daha bunları aşarlarsa win7 kaçınılmaz olur.İşte o zaman microsoftu ayakta alkışlarım...
Yaşadığınız sorunlar da kullandığınız yazılımların eski sürüm olmasından kaynaklanabilir.
- 1
- 2