selam arkadaskar bu windows 7 hali ne olcak böyle sürekli build üstüne build hangini indiricemi karistiriyorum yaw hangisi fake deyil nasıl anlaya biliriz
windows 7 İşlemci kullanım sornu
- 1
- 2
7100 bende düzgün çalışmıyo S
Sorun olacağını sanmıyorum indirme hatası yapmış olabilirsin 7100 kesin çözüm
sedat37057100 bende düzgün çalışmıyoNasıl yani ?
sizde sanirsam cpu durumu normal bende ama onormal %100 isliyor tam devir cpu durmadan build 7100 windows sitesinden indirmis odlgum hemde 2 defa
hatta bununla ilgili 2 konu actım 1 cözüm yolu bulamadım
biz xp ile mutlu mesut yaşıyruz wın7 de neymiş eski köye yeni adet
Selçuk İslamoğluPentium II'ye felan mı kuruyorsun merak ettim şimdi...Ya kurduktan sonra virüs filan sokuyorsun sisteme ?Ya Selçuk abinin dediği gibi eski bir işlemcin var ?
Görev yöneticisinden bakarmısın ne kullanıyor Cpu'yu ?
Son Düzenleme: Mustafa@PC ~ 05 Haziran 2009 03:38
recep baltaş arkadasım proces ile kendi konuma resim koydum
ama sanirsam sen dikkat etmedin dur yeniliyim
selcuk abi burdan bakabilirsin
[/URL]
[URL=http://img40.imageshack.us/my.php?image=13131y.jpg]
SCARFACE_biz xp ile mutlu mesut yaşıyruz wın7 de neymiş eski köye yeniMalesef Katılmıyorum o masajı söyle değiştirebiliriz."Eski köye Yeni Şehir"
Selçuk İslamoğluPentium II'ye felan mı kuruyorsun merak ettim şimdi...Intel® Core™ 2 Duo / Pentium® D / Pentium® 4kullaniyorum
su cpu sorunu cözülsün rahatlıcam walla
Son Düzenleme: sedat3705 ~ 05 Haziran 2009 12:44
mustafacım hard disk low level format cektim hic birsey yapmadan direk win 7 kurdum
söyle birsey takıldı kafama WİNDOWS SİTEİSNDEN İNDİRDİGİM WİN7 TEKRAR İNİDİRP FORMAT ATTIM GENE AYNI KASPRSKY İLE TARATİYORUM TEMİZ SORUN VİRÜSTEN DEYİL
Mustafa@PCEn iyisi bunu işlemlerden neyin kullandığına bakarak anlarız ;).BUNU NASIL ANLARIZ BİLDİGİN PROGRAM VARSA SÖYLE İSLEMCİYİ NE KASTİRİYOR BİLELİM
simdi cafedeyim aksam tüm resimleri koyarım
SCARFACE_biz xp ile mutlu mesut yaşıyruz wın7 de neymiş eski köye yenikatılıyorum...
Yaa bu win7 ye çok iyi bakıyordum yorumlara dayanaraktan yola çıkıp bir kurayım dedim aman allahım vistanın aynısı hata üstüne hata hala eksikleri var mesela 3d studio max'e girerken aero temasının değişmesi gibi bunu bazı çakışan programlardada yapıyor.Bunun gibi bir kaç sorun daha bunları aşarlarsa win7 kaçınılmaz olur.İşte o zaman microsoftu ayakta alkışlarım...
sahindiyebiriYaa bu win7 ye çok iyi bakıyordum yorumlara dayanaraktan yola çıkıp bir kurayım dedim aman allahım vistanın aynısı hata üstüne hata hala eksikleri var mesela 3d studio max'e girerken aero temasının değişmesi gibi bunu bazı çakışan programlardada yapıyor.Bunun gibi bir kaç sorun daha bunları aşarlarsa win7 kaçınılmaz olur.İşte o zaman microsoftu ayakta alkışlarım...Sanırım işletim sistemleri konusnda pek blginiz yok.Yaşadığınız sorunlar da kullandığınız yazılımların eski sürüm olmasından kaynaklanabilir.
Recep BaltaşSanırım işletim sistemleri konusnda pek blginiz yok.3d maxe göre windows yapılacak değil herhalde programlar işletim sistemine uymalıdır...Yaşadığınız sorunlar da kullandığınız yazılımların eski sürüm olmasından kaynaklanabilir.
- 1
- 2