Benim asus marka bir laptopum var. Windows 7 Home Premium yüklü. Ben bu pcye Xp yüklemek istiyorum sorun olur mu? Eğer Xp yapabilirsem bende recovery cdleri var onları yükleyip tekrar windows 7 yapabilirmiyim ?
Windows 7 İşletim Sistemine Xp
driver sorunu olmaz benim diğer pcden indiririm gerekirsede. birkaç yerde gördüm windows 7ye yüklerken sorun oluyor muş o yüzden sordm
iyide eski oyunlar var win7 çalıştırmıyor. bende xp yükleyim dedim. zaten yüklenirse tekrardan recovery cdleri ile win7 çevirmeyi planlıyorum.
çalıştırıyor sağa tıklayıp uyumluluk sorunu gidermeye tıklayacan o kadar
biliyorumda zaten xp sıcak geliyor. neyse bunu boşverelimde ben biosdan girip sürücüyü biçimlendirip format atsam xp kurmuş olurmuyum? ve daha sonra recovery işlemini yaparak win7 dönebilirmym
formatını attığın diskin boş olduğunu ve silmenin daha başlangıçta yaklaşık %2 kayıp yapmaya başladığını 1 günde %80 verilerin tümünü kaybedeceğini biliyor olmalısın. Şöyle diyim kurulumu xp olarak yaptığında disk kullanılmış oalcak ve % 40 veri kaybı yapmış olacak( silinmiş dosylardan) 1-2 gün sonunda verilerin % 95 ten fazlası geri getirilemez hale gelcektir..