Merhaba arkadaşlar bi sorunum varki internet üzerinde nerdeysehiçbiryerde halledilememiş bi sorun bu sitedede birden çok başlık varbununla ilgili ama yine bi çözüme ulaşamadım..
Elimdeyeni bi kasa var ve windows 7 yüklemek istiyorum fakat dvd oluştururkenboot problemini aşamıyorum sabahtan beri 6 tane dvd yaktım çöpeattım..Cdleri takıp reset atınca Önyükleme için bir tuşa basın yazısıgelmiyor.1. boot driverım cdrom 2. HDD 3. yine cdrom yani driverla bialakasıda yok.Sonra bunun iso ile alakalı olduğunu öğrendim tamamyaptım iso halinde dvd yaptım nerodan powerisodan aklınıza gelcek herprogramdan yine olmadı.Deniyorki bootable olup olmadıgına bakınpowerisodan veya bootable dvd yap ama dedikleriyle bırakmışlar nekadararaştırdıysam bootable dvd yapmayı veya elimdeki iso kalıbının bootableolup olmadıgını nası ögrenecegimi bulamadım. Derdimi böyle usta birsitede paylaşıp derman bulmak istedim umarım yardımlarınız dokunur.Bana lütfen reset atınca önyükleme yapıp windows 7 i kurabilcegim biyöntem anlatın elimde isosu dosyaları herşeyi var.(windows 7 ultimate64bit). Teşekkürler..