Arkadaşlar pc de rtm 64 bit yüklü. C nin içinde document and settings girmek istiyorum ama erişim engellendi hatasıyla karşılaşıyorum bilgisayarın yöneticisi benim .ama böyle hata gösteriyor .document and settings'e sağ tıklayıp güvenliğe geldim .oradan gelişmişe girdim .orada denetimler,izin,sahip gibi butonlar var oralara girdim ama yeni işletim sistemi olunca bunları anlamadım bunlar ne anlama geliyor .ayrıca orada çok kullanıcı ismi var Administrator(bilgisayarın adı/ADMİNİSTRATOR) WAR .BİL. İSMİ (BİL. İSMİ./BİL. İSMİ), benim ismimi nerden bileceğim???
Windows 7 izin sorunu
OP Üye
Teşekkür Sayısı: 0
93 mesaj
Direk link:dediğiniz şeyi indirdim intalli çalıştırıp yükledim evet dedim . klasörer geldim sağ tıklayıp take ownership dedim kullanıcı denetimine de evet dedim ama bir şey değişmedi
http://www.howtogeek.com/downloads/TakeOwnership.zipKlasörde sağ tık, take ownership diyin.
Yıllanmış Üye
800 mesaj
Kullanıcı denetimini kaldırıp deneyin bi de. Hiç rastlamadığım için tüm haklarınızı alınca geçeceğini düşündüm.
Üye
69 mesaj
Windows 7'deki Document and Settings sadece bir kısayoldur. O da Users (Kullanıcılar) dizinine hedeflenmiştir. Eski tarz uygulamaların (XP için yazılmış olan) Document and Settings dizinini aramaması içindir. Kullanıcı dizinini arıyorsanız Users ya da Kullanıcılar dizinine bakınız.
Saygılarımla