Bilgisayarım Toplama Bilgisayar tek çekirdekmi falan bilmiom windows xp işletim sistemim
Arkadaşlar sistemimin özellikleri;
Anakart:Asustek P5LD2-X/1333
Ekran Kartı:Nvidia GeForce 8400 GS
RAM:1GB
MHz:1200
İşlemci:İntel Pentium Dual CPU E2160 1.80 GHz
Harddisk:220GB
MONİTÖR:Samsung SYNC Master 793DF/703MB
CHİPSET:İntel i945G
Network:Atheros L2 Fast Ethernet 10/100 Base-T Controller
Windows 7 Kaldırırmı
- 1
- 2
Windows 7 yükseltme danışmanını yükleyip sonuçlara bakın.
Bence win7 32 bit kurabilirsiniz. Ram 2 gb olursa daha iyi olur.
ya arkadaşlar ben windows 7 ultimate yükleyeceğim bi sorun olurmu
Bence kesinlikle kurmalısınız..
Arkadaşlar hepinize yorumlarınız için teşekürler windows 7 professional i kuruyorum
core i7 bir pere seven ile sorunlari var halletmeye calisiyorlar. Ayrica arkadasin makine oldukca yeterli bir makine 2 gb ram, grafik karti, ve 2 islemci yeterde artar bileyani söyledikleri dogru.
Evet ayricada o makine ucar kasa falan yapmaz kesinlikle.
Biz 512 ram 1.6 mhz lik makinelerde win7 denedik oldukca güzel calisiyordu Windows isletim sistemleri makinedeki ra oranina Göre bellek olusturuyor ve kullanimi ayarliyor 1 yada 2 gb makinede 700 900 ram alirken 512 lik makinede 340 falan dusuruyor.
Kardeşim iyi güzel demişinde windows 7 ilk kurulduğunda 600 mb ram yiyor.Buna ek olarak program güncelleme antivürüs java vb. programlar yüklendiğinde bu oran 800-900 lara çıkıyor.Eğer ki derse ben hiç bir şey yüklemem kuru kuru kullanırım derse o zaman (((Gayet hızlı bir biçimde kullanırsınız,Kurun ;) )))Bunu diyebiliriz. Saygılar...
Kardeşim iyi güzel demişinde windows 7 ilk kurulduğunda 600 mb ram yiyor.Buna ek olarak program güncelleme antivürüs java vb. programlar yüklendiğinde bu oran 800-900 lara çıkıyor.Eğer ki derse ben hiç bir şey yüklemem kuru kuru kullanırım derse o zaman (((Gayet hızlı bir biçimde kullanırsınız,Kurun ;) )))Bunu diyebiliriz.Saygılar...
Ram kullanımını XP gibi düşünme. 1 GB lı bir sistemde 400-500 MB arası ram kullanımı olurken(Ki bu kendi içinde sürekli gelişir. Kullanıcı alışkanlıkları, programlara göre ; zaman zaman o 400-500 MB arası ram kullanımı 250 MB'lara zaman zaman 500 MB'lara çıkar örneğin ;) ) 512 MB'lı bir sistemde Windows 7 bu ram kullanımını 250-300 MB civarı tutacaktır örneğin ;) Bunun olmasını sağlayan birkaç teknoloji var...
Tamam o teknolojileri bende biliyorum fakat o zaman da pencere şefaflığını kapatacak ve bunun gibi bir çok özelliği kısıtlayacak ki o seviyeye düşebilmesi için.Hiç birşey vardan yok yoktan var edilemez.Kullanıcının tam özellikleri kullanmak istediğinde bu şekilde bir sınıra dayanacak yine aynı sonuca ulaşacak.Windows 7 en düşük sistem özelliklerinin bize daha çıkmadan önce vermişti.Burada rami 1gb olarak vermişti fakat bu seviyede sistemin birçok özelliğini kısıtlayarak bize sunacağınıda belirtti.Yani hangi yoldan olursa olsun ram sorunu bizi kısıtlamaktadır tabi herkesin görüşüne saygım var bu senin düşüncen bende bu düşünce kendimce hatalar gördüğümden dolayı seni uyarmak amaçlı bu yorumları yaptım umarım yanlış anlaşılmamışımdır. Saygılar...
Tamam o teknolojileri bende biliyorum fakat o zaman da pencere şefaflığını kapatacak ve bunun gibi bir çok özelliği kısıtlayacak ki o seviyeye düşebilmesi için.Hiç birşey vardan yok yoktan var edilemez.Kullanıcının tam özellikleri kullanmak istediğinde bu şekilde bir sınıra dayanacak yine aynı sonuca ulaşacak.Windows 7 en düşük sistem özelliklerinin bize daha çıkmadan önce vermişti.Burada rami 1gb olarak vermişti fakat bu seviyede sistemin birçok özelliğini kısıtlayarak bize sunacağınıda belirtti.Yani hangi yoldan olursa olsun ram sorunu bizi kısıtlamaktadır tabi herkesin görüşüne saygım var bu senin düşüncen bende bu düşünce kendimce hatalar gördüğümden dolayı seni uyarmak amaçlı bu yorumları yaptım umarım yanlış anlaşılmamışımdır.Saygılar...
Neden yanlış anlaşılacaksınn, olurmu herkes istediği yorumu yapabilir ;) Tabi forum kuralları dahilinde :)
Birkere dediğin seffaflık esasında ekran kartı performansı ile ilgili... Eğer 1 GB ramin varsa rahat rahat kullanırsın Windows 7'yi demekki hiç denememişsin. 512 ramli bilgisayarda deneme şansım olmadı ama okuduğum, duyduğum ve tahmin ettiğim gibi o kadar düşük ramli bilgisayarlarda bile rahat çalışıyor, kısmıyor özellikleri sadece esasında performans sağlayan kullanıcıların alışkanlıklarına göre kullandığı programları ramde hazır bekletme özelliği(SuperFetch) tahmin edeceğin üzere 512 MB ramde fazla program bekletmiyor(Yine performans için). Kaldıki 2009 yılında çıkmış bir işletim sisteminin 2001-2002 yıllarının standart ram miktarı olan 512 MB'da sorunsuz çalışabilmesi bile esasında ne kadar performanslı olduğunu gösteriyor.
Sen Windows 7 kullandınmı ?
Neden yanlış anlaşılacaksınn, olurmu herkes istediği yorumu yapabilir ;) Tabi forum kuralları dahilinde :)Tabiki kullandım yoksa bu Windows 7 hakkında tek bir kelime bile yorum yapmam.İnanmıyorsanız Buyrum benim masaüstü=Birkere dediğin seffaflık esasında ekran kartı performansı ile ilgili... Eğer 1 GB ramin varsa rahat rahat kullanırsın Windows 7'yi demekki hiç denememişsin. 512 ramli bilgisayarda deneme şansım olmadı ama okuduğum, duyduğum ve tahmin ettiğim gibi o kadar düşük ramli bilgisayarlarda bile rahat çalışıyor, kısmıyor özellikleri sadece esasında performans sağlayan kullanıcıların alışkanlıklarına göre kullandığı programları ramde hazır bekletme özelliği(SuperFetch) tahmin edeceğin üzere 512 MB ramde fazla program bekletmiyor(Yine performans için). Kaldıki 2009 yılında çıkmış bir işletim sisteminin 2001-2002 yıllarının standart ram miktarı olan 512 MB'da sorunsuz çalışabilmesi bile esasında ne kadar performanslı olduğunu gösteriyor.
Sen Windows 7 kullandınmı ?
Ayrıca demişsinki 512 mb ramde SuperFetch Kısıtlıyor demişsin.Bu SuperFetch en çok kullanılan programları sürekli bellekte tutuyor.Ve daha hızlı bize ulaşmasını sağlıyor.Microsoft işini bilen bir firma.Sistemi ram miktarına göre kendi kendine otomatikmen optimize ederek SuperFetch kısabiliyor veya kapatabiliyor.Tamam oraya kadar doğru fakat Microsoft bu özelliği win 7 ye belli bir amaç uğruna koymuş ve bu amacı kısıtlamak veya önünü kesmek yine sistemde belli başlı oranda kısıtlamalar ortaya çıkacağını bize bir videoyla test etmişti bu teste göre:
512 mb ramde kasmadan kullanılıyormuş dedin.Microsoft bu konu adına bir videoda bunu açıklamıştı.Windows 7 yi 512mb,1gb,2gb,3gb, ram farkları olan işletim sistemini denemiş(32 bitlik) 512 mb olan sistemde yapılan testlerde programı çalıştırma hızı,açılış hızı,explorer hızı gibi bir çok etmende 2gb lık olana göre %90 lık gibi büyük bir oranla performans kaybı oluşuyor tabi bu sistemlerde hiçbir kısıtlama yok yani ikiside aynı görünüme sahip sadece hız kısıtlamaları test ediliyor. 1gblığa göre 512lik ramde %40 lık bir kayıp söz konusu yani ram bir işletim sisteminde büyük bir rol oynuyor.Kalkıpta 1gb lık sistemle 2gb lık ram bulunan bir sistemi aynı kefeye koyamayız.Tabi Microsoft bu özelliği düşük sistemler feryat etmesin diye yapmıştır.Ama hız etmenini büyük oranda düşürmektedir.Şeffaflık olayını bize kazandıran program sidebar bu programda sistemde belli bir oranda yavaşlamalara ve ram kaybına neden oluyor.Ama yinede 1gb lık bir sistemden şu an tam performans istemek hem rame yazık hemde bize yazık uğraşmayın 1gb la 30 tl biriktirin alın bir rem daha dimi ama
Saygılar...Son Düzenleme: Kapalı Hesap (155112) ~ 26 Aralık 2009 18:56
Tabiki kullandım yoksa bu Windows 7 hakkında tek bir kelime bile yorum yapmam.İnanmıyorsanız Buyrum benim masaüstü=Ayrıca demişsinki 512 mb ramde SuperFetch Kısıtlıyor demişsin.Bu SuperFetch en çok kullanılan programları sürekli bellekte tutuyor.Ve daha hızlı bize ulaşmasını sağlıyor.Microsoft işini bilen bir firma.Sistemi ram miktarına göre kendi kendine otomatikmen optimize ederek SuperFetch kısabiliyor veya kapatabiliyor.Tamam oraya kadar doğru fakat Microsoft bu özelliği win 7 ye belli bir amaç uğruna koymuş ve bu amacı kısıtlamak veya önünü kesmek yine sistemde belli başlı oranda kısıtlamalar ortaya çıkacağını bize bir videoyla test etmişti bu teste göre:
512 mb ramde kasmadan kullanılıyormuş dedin.Microsoft bu konu adına bir videoda bunu açıklamıştı.Windows 7 yi 512mb,1gb,2gb,3gb, ram farkları olan işletim sistemini denemiş(32 bitlik) 512 mb olan sistemde yapılan testlerde programı çalıştırma hızı,açılış hızı,explorer hızı gibi bir çok etmende 2gb lık olana göre %90 lık gibi büyük bir oranla performans kaybı oluşuyor tabi bu sistemlerde hiçbir kısıtlama yok yani ikiside aynı görünüme sahip sadece hız kısıtlamaları test ediliyor. 1gblığa göre 512lik ramde %40 lık bir kayıp söz konusu yani ram bir işletim sisteminde büyük bir rol oynuyor.Kalkıpta 1gb lık sistemle 2gb lık ram bulunan bir sistemi aynı kefeye koyamayız.Tabi Microsoft bu özelliği düşük sistemler feryat etmesin diye yapmıştır.Ama hız etmenini büyük oranda düşürmektedir.Şeffaflık olayını bize kazandıran program sidebar bu programda sistemde belli bir oranda yavaşlamalara ve ram kaybına neden oluyor.Ama yinede 1gb lık bir sistemden şu an tam performans istemek hem rame yazık hemde bize yazık uğraşmayın 1gb la 30 tl biriktirin alın bir rem daha dimi ama
Saygılar...
Benim demek istediğim 512 MB ramli bir bilgisayarda SuperFetch'den o kadar da verim alamassın yani doğal olarak daha az program veri bekletir ramde ;)Video'yu görmedim ama sana 1 GB'lı bir bilgisayar ile 512 MB ramli bir bilgisayarda aynı performansta çalışır demedim zaten Windows 7 için, verdiğin yüzdeler hakkında birşey diyemiyeceğim sistemden sisteme, işlemden işleme değişir, o yüzdelerde değişir ;) ama tabiki ne kadar ram o kadar performans :)
Yukarıda da dediğim gibi 512 MB ram ile 2009 yılında çıkmış bir Windows'un kullanılabilmesi bile aslında 1 GB ile ne kadar rahat çalışacağını gösterir evet bu işletim sistemini 512 MB ile kullananlar var ve şikayetçi değiller...1 GB ile rahat bir şekilde kullanılır. Tabi bu biraz kullanıcılar ile ilgili ; kullanıcı en düşük sistem gereksinimi 2 GB olan veya civarı bir oyun oynuyor yada oynamayı planlıyordur o zaman 2 GB bile yetmeyebilir doğal olarak ;)
Windows 7'de Sidebar yok, Gadgetslar var, bahsettiğin Aero ise, Windows 7 ile görsel işlemler ekran kartına daha çok başvuruyor kendinden önceki Windowslara nazaran, Trigger-Started servis sistemi ile kullanılmayan servisler otomatik olarak kapalı tutuluyor, kullanıcı donanım yada alışkanlığına göre bir servis tetiklenirse çalışıyor bu hem ram performansını attırıyor, hem enerji tüketimini azaltıyor. Birdiğer ram performansını attıran yenilik açılan her pencerede bellek içinde ayrı bir oda(Benzetmek için :) ) açılma lüksünün sona erdirilmesi, Vista ile gelen SuperFetch'in optimize edilmesi vs vs gibi birçok şey Windows 7'yi 512 MB ramli bir bilgisayarda bile kullanılır yapıyor. En çok kıyaslanan XP'nin en az 256 MB ram ile çalıştığını ve XP'nin 2001 çıkıiş yıllı bir sistem olduğunu düşünürsen esasında 2009 yılında çıkmış Windows 7'nin başarılı bir ürün olduğunu görürsün. Diğer yandan sende biliyorsundur 512 MB'lı bilgisayarlar çok çok az ve genelde makinelerin bir çoğu 1 yada 2 GB rame sahip, daha üstleride hiç az değil(4GB ve üstü)
Windows 7 fanatiği filanda değilim beğeniyorum ve doğal olarak kullanıyorum sadece, iyi birşey varsa ortada söylemek lazım. Yiğidi öldür, hakkını ver misali...
Son Düzenleme: Mustafa@PC ~ 26 Aralık 2009 20:05
Benim demek istediğim 512 MB ramli bir bilgisayarda SuperFetch'den o kadar da verim alamassın yani doğal olarak daha az program veri bekletir ramde ;)Öncelikle şunu belirtmek istiyorum:Video'yu görmedim ama sana 1 GB'lı bir bilgisayar ile 512 MB ramli bir bilgisayarda aynı performansta çalışır demedim zaten Windows 7 için, verdiğin yüzdeler hakkında birşey diyemiyeceğim sistemden sisteme, işlemden işleme değişir, o yüzdelerde değişir ;) ama tabiki ne kadar ram o kadar performans :)
Yukarıda da dediğim gibi 512 MB ram ile 2009 yılında çıkmış bir Windows'un kullanılabilmesi bile aslında 1 GB ile ne kadar rahat çalışacağını gösterir evet bu işletim sistemini 512 MB ile kullananlar var ve şikayetçi değiller...1 GB ile rahat bir şekilde kullanılır. Tabi bu biraz kullanıcılar ile ilgili ; kullanıcı en düşük sistem gereksinimi 2 GB olan veya civarı bir oyun oynuyor yada oynamayı planlıyordur o zaman 2 GB bile yetmeyebilir doğal olarak ;)
Windows 7'de Sidebar yok, Gadgetslar var, bahsettiğin Aero ise, Windows 7 ile görsel işlemler ekran kartına daha çok başvuruyor kendinden önceki Windowslara nazaran, Trigger-Started servis sistemi ile kullanılmayan servisler otomatik olarak kapalı tutuluyor, kullanıcı donanım yada alışkanlığına göre bir servis tetiklenirse çalışıyor bu hem ram performansını attırıyor, hem enerji tüketimini azaltıyor. Birdiğer ram performansını attıran yenilik açılan her pencerede bellek içinde ayrı bir oda(Benzetmek için :) ) açılma lüksünün sona erdirilmesi, Vista ile gelen SuperFetch'in optimize edilmesi vs vs gibi birçok şey Windows 7'yi 512 MB ramli bir bilgisayarda bile kullanılır yapıyor. En çok kıyaslanan XP'nin en az 256 MB ram ile çalıştığını ve XP'nin 2001 çıkıiş yıllı bir sistem olduğunu düşünürsen esasında 2009 yılında çıkmış Windows 7'nin başarılı bir ürün olduğunu görürsün. Diğer yandan sende biliyorsundur 512 MB'lı bilgisayarlar çok çok az ve genelde makinelerin bir çoğu 1 yada 2 GB rame sahip, daha üstleride hiç az değil(4GB ve üstü)
Windows 7 fanatiği filanda değilim beğeniyorum ve doğal olarak kullanıyorum sadece, iyi birşey varsa ortada söylemek lazım. Yiğidi öldür, hakkını ver misali...
Windows 7 de sidebar yok demişsin ama ben göre yöneticisine baktığımda bunu buldum.Bunun ismide sidebar yani windows 7 de sidebar var.
2001 DE çıkan xp ile windows 7 nin çok gelişme kaydettiğin söylemişsiniz.Fakat Microsoft şunuda bir yazılı haberinde bize bildirmişti.Windows 7 İle Vistayı karşılaştırdığımızda Vistanın Windows 7 den daha optimize ve daha güvenli , performanslı olduğunuzu bize bildirmişti.Ve bunun sebebi olarak vistanın bellek çok kullamasını herkes kötümsedi ve vistayı dışladılar diye belirtti ve bunun üzerine Her sisteme uygun bir hale otomatikmen gelmesini sağlamışlar.Buda win7 nin çok tutulmasını sağlamış.Yani Microsoftta iştememiş windows 7 gibi bir işletim sistemini oluşturmak.Ama ben buna rağmen hala windows 7 kullanıyorum.Çünkü arabairimi çok iyi olmuş.Sayğılar...
Öncelikle şunu belirtmek istiyorum:Windows 7 de sidebar yok demişsin ama ben göre yöneticisine baktığımda bunu buldum.Bunun ismide sidebar yani windows 7 de sidebar var.
2001 DE çıkan xp ile windows 7 nin çok gelişme kaydettiğin söylemişsiniz.Fakat Microsoft şunuda bir yazılı haberinde bize bildirmişti.Windows 7 İle Vistayı karşılaştırdığımızda Vistanın Windows 7 den daha optimize ve daha güvenli , performanslı olduğunuzu bize bildirmişti.Ve bunun sebebi olarak vistanın bellek çok kullamasını herkes kötümsedi ve vistayı dışladılar diye belirtti ve bunun üzerine Her sisteme uygun bir hale otomatikmen gelmesini sağlamışlar.Buda win7 nin çok tutulmasını sağlamış.Yani Microsoftta iştememiş windows 7 gibi bir işletim sistemini oluşturmak.Ama ben buna rağmen hala windows 7 kullanıyorum.Çünkü arabairimi çok iyi olmuş.Sayğılar...
Ben sidebar yok derken Vista'daki kenar çubuğundan yok, onun yerine gadgetslar var demek istedim zaten gösterdiğin sidebar.exe'nin devamına bakarsan esasında onun "Windows Desktop Gadgets" olduğunu görürsün ;)
Windows 7 Vista'dan biraz daha iyi, Microsoft'ta genel olarak bunu böyle söylüyor ama söyleyeyim Vista da kötü bir sistem değil ve eğer Vista olmasaydı Windows 7 bu kadar başarılı olmayabilirdi...
Ben sidebar yok derken Vista'daki kenar çubuğundan yok, onun yerine gadgetslar var demek istedim zaten gösterdiğin sidebar.exe'nin devamına bakarsan esasında onun "Windows Desktop Gadgets" olduğunu görürsün ;)Ben sidebar derken o resimdekini kastetmiştim.Windows 7 Vista'dan biraz daha iyi, Microsoft'ta genel olarak bunu böyle söylüyor ama söyleyeyim Vista da kötü bir sistem değil ve eğer Vista olmasaydı Windows 7 bu kadar başarılı olmayabilirdi...
İkinci paragrafına katılıyorum çünkü Microsoft vistayı hazırlarken satışlarda büyük bir rekor elde edeceğini söylüyordu.Ama bazı hiçbirşeyden anlamayanların yüzünden ,yani vistanın bilgisayarı kastığını söyleyerek visatanın satışlarında büyük bir oranda engel olmuştu.Microsoft bu tür olayların sıklaşması nedeniyle ilgili olarak Resmi sitesinde bir duyuruda bulundu.İçerik bakımından bize vistanın kullanılmayan ram telef edilen ramdir diye bir mantıkla vistayı oluşturduklarını söyledi.Bu sayfayı okuyan herkesde bu sefer vistanın bilinerek sistemimizi kasması için yapılmış gibi birçok uydurmayla şuçladılar.
Şimdide Windows 7 ye de şöyle bir takıştırma yapmışlar.Neymiş Windows 7 tam oturmamış şimdi geçmeyi düşünmüyormuş.Driver sorunu varmış.Bu yorumu yapan kişi vista diriverlerinin Windows 7'ye uyduğunu bilmiyor herhalde.Zaten Windows 7 bize vistanın optimize ederek ve yeni arayüz sağlayarak bize sunuyor.İkisi arasında hiçbir fark yok. Ne Diriver Nede oyunları açmamsı gibi bir sorunu yok.
Saygılar...
Ben sidebar derken o resimdekini kastetmiştim.İkinci paragrafına katılıyorum çünkü Microsoft vistayı hazırlarken satışlarda büyük bir rekor elde edeceğini söylüyordu.Ama bazı hiçbirşeyden anlamayanların yüzünden ,yani vistanın bilgisayarı kastığını söyleyerek visatanın satışlarında büyük bir oranda engel olmuştu.Microsoft bu tür olayların sıklaşması nedeniyle ilgili olarak Resmi sitesinde bir duyuruda bulundu.İçerik bakımından bize vistanın kullanılmayan ram telef edilen ramdir diye bir mantıkla vistayı oluşturduklarını söyledi.Bu sayfayı okuyan herkesde bu sefer vistanın bilinerek sistemimizi kasması için yapılmış gibi birçok uydurmayla şuçladılar.
Şimdide Windows 7 ye de şöyle bir takıştırma yapmışlar.Neymiş Windows 7 tam oturmamış şimdi geçmeyi düşünmüyormuş.Driver sorunu varmış.Bu yorumu yapan kişi vista diriverlerinin Windows 7'ye uyduğunu bilmiyor herhalde.Zaten Windows 7 bize vistanın optimize ederek ve yeni arayüz sağlayarak bize sunuyor.İkisi arasında hiçbir fark yok. Ne Diriver Nede oyunları açmamsı gibi bir sorunu yok.
Saygılar...
Sidebar yani "kenar çubuğu" yok artık Windows 7'de daha önceden söylediğim gibi resimde de gösterdiğin exe'nin açıklamasına bakarsan "Windows Desktop Gadgets" olarak geçer yani "Windows masaüstü araçları" ;) Ama evet sidebar.exe isminde gözüküyor görev yöneticisinde fakat Vista'dan hatırladığımız saydam üstüne araçların bulunduğu yerleştirildiği kenar çubuğu yok demek istediğim...
Windows 7 tam oturmamış diye birşey yok hatta fazlası ile oturmuş :) çünkü zaten sağlam bir sistem olan Vista üstüne kuruldu...
Windows 7'ye başarı getiren bir diğer konuda çok geniş yelpazeden geri dönüşüm yolu ile fikir ve öneriler alınması oldu. Microsoft donanım/yazılım üreticileri, kullanıcıların öneri, eleştirilerini, isteklerini daha çok dinledi ve daha çok işbirliği içinde çalıştı. Windows 7'nin reklam sloganlarından biride bu yüzden ; "Windows 7=Milyarlarca Fikir" dir :)
İyi günler sana.
Bende onu demiştim windows 7 tam oturdu diye.Ben sadece başkalarının yapmış oldukları yorumları dile getirdim.Windows 7 tam oturmamış diye birşey yok hatta fazlası ile oturmuş :) çünkü zaten sağlam bir sistem olan Vista üstüne kuruldu...
Windows 7'ye başarı getiren bir diğer konuda çok geniş yelpazeden geri dönüşüm yolu ile fikir ve öneriler alınması oldu. Microsoft donanım/yazılım üreticileri, kullanıcıların öneri, eleştirilerini, isteklerini daha çok dinledi ve daha çok işbirliği içinde çalıştı. Windows 7'nin reklam sloganlarından biride bu yüzden ; "Windows 7=Milyarlarca Fikir" dir :)
İyi günler sana.
Tabikide işbirliği ve fikirlerin etkisiyle Microsoft Bizim önümüze Windows 7'yi koydu.Fakat ben önceki yorumumda bunun aksini iddia etmedimki tam tersine bu konuyu savundum.Ben sadece aslı olmayan yorumlarada burdan duyuruda bulunmak ve insanları bu konuda bilinçlendirmek istedim çünkü herkes gözünü bağlamış ve vista kötü diyor.Bunun ters bir mantık olduğunu burda belirttim.
Tabiki Windows 7 bir çok fikir ve eleştiriden sonra ortaya çıktı fakat emin olun ki size yukarıdaki verdiğim örnekleri Microsoft dikkate alsaydı şu an Windows 7 bu halde olmazdı.Yani Windows 7 milyarlarca fikir diye bir başlık bize direkt olarak zihinde Milyarlarca kişini fikir alınmıştır.Yorum kişiden kişiye değişen bir kavramdır.Ama fikir birçok kişinin ortaya attığı şeyleri göz önünde bulundurarak belli bir sonuca ulaşmaktır.Bu sonuç icerisinde Milyarlarca fikri barındırmaktadır(Yorumu değil).
Sizede iyi günler.
Saygılar...
Bende onu demiştim windows 7 tam oturdu diye.Ben sadece başkalarının yapmış oldukları yorumları dile getirdim.Tabikide işbirliği ve fikirlerin etkisiyle Microsoft Bizim önümüze Windows 7'yi koydu.Fakat ben önceki yorumumda bunun aksini iddia etmedimki tam tersine bu konuyu savundum.Ben sadece aslı olmayan yorumlarada burdan duyuruda bulunmak ve insanları bu konuda bilinçlendirmek istedim çünkü herkes gözünü bağlamış ve vista kötü diyor.Bunun ters bir mantık olduğunu burda belirttim.
Tabiki Windows 7 bir çok fikir ve eleştiriden sonra ortaya çıktı fakat emin olun ki size yukarıdaki verdiğim örnekleri Microsoft dikkate alsaydı şu an Windows 7 bu halde olmazdı.Yani Windows 7 milyarlarca fikir diye bir başlık bize direkt olarak zihinde Milyarlarca kişini fikir alınmıştır.Yorum kişiden kişiye değişen bir kavramdır.Ama fikir birçok kişinin ortaya attığı şeyleri göz önünde bulundurarak belli bir sonuca ulaşmaktır.Bu sonuç icerisinde Milyarlarca fikri barındırmaktadır(Yorumu değil).
Sizede iyi günler.
Saygılar...
Ben zaten sen dedin diye demedim. :)
Bence Windows 7'nin yeri ve başarısı gayet iyi, seninde bunu böyle düşündüğünü anlıyorum ;) O milyarlarca fikir arasına yorumları katma, nedeni ve tavsiyesi belli olan öneriler onlar...
Ben zaten sen dedin diye demedim. :) Bence Windows 7'nin yeri ve başarısı gayet iyi, seninde bunu böyle düşündüğünü anlıyorum ;) O milyarlarca fikir arasına yorumları katma, nedeni ve tavsiyesi belli olan öneriler onlar... Sana Katılıyorum. Nihayet ortakbir düşünceye varabildik. Saygılar...
- 1
- 2