Xp'de yüklü olan kasadaki card okuyucuları görmüyor desteğimi yok acaba
Windows 7 Kart Okuyucuyu Görmedi
Kart okuyucuları görmüyor değil de kart okuyucuları kullanıldığı zamn görüyor benimde kart okuyucum var ama bilgisayarımdan baktığım zaman görünmüyıor ama herhangi birisine kart taktığım zamna onu otomatik olarak açıyor ve bilgisayarımdaki simge aktif oluyor isdersen bilgisyar sağ tuş özellikler aygıt yöneticisi disk sürücülerinden bir bak orada gösteriyo takılı oln donanımları
teşekkür ettim görüyormuş...
ama mornalde gözükmemesi ilginç
bybarutteşekkür ettim görüyormuş...Onları da ayarlayabiliyorsun ...
ama mornalde gözükmemesi ilginçHerhangi Bir Klasörde Düzenle Menüsünden Klasör ve arama seçenekleri ni Aç...
Klasör Seçenekleri Penceresi Gelecektir Karşına ... Burada Görünüm Sekmesine Tıkla..
Altta Gelişmiş Ayarlar Penceresine Bak:- Bilgisayar klasöründeki boş sürücüleri gizle
Seçeneğinin başındaki işareti kaldır :)
çok sağol daha neleri var bakalım bu 7'nin zamanla çözerim ama xp'yi kaldırtacak gibi geliyor(2 işl.sistemi yüklü denemek için kurdum ama ...)
Aynen bende öyle kullanıyorum şu anda ama 7 tam olarak oturana kadar XP kaldırmam :)
harddisk alırım, ram alırım, işlemci alırım, xp kaldırmam :D
kmuratkOnları da ayarlayabiliyorsun ...tşkrl uzun zmaandır sorucaktım sormuyordum bende fazydalanmış oldum.Herhangi Bir Klasörde Düzenle Menüsünden Klasör ve arama seçenekleri ni Aç...
Klasör Seçenekleri Penceresi Gelecektir Karşına ... Burada Görünüm Sekmesine Tıkla..
Altta Gelişmiş Ayarlar Penceresine Bak:- Bilgisayar klasöründeki boş sürücüleri gizle
Seçeneğinin başındaki işareti kaldır :)
tşkrl uzun zmaandır sorucaktım sormuyordum bende fazydalanmış oldum.
Son Düzenleme: M_C ~ 28 Mayıs 2009 21:57