Arkadaşlar PC'de Windows 7 Professional 32 Bit Yüklü .. Yeni Ekran Kartı Aldım (nVidia GeForce6600 GT) Format At XP Daha İyi Olur Dediler Bende Win7 Ultimate 32 Bit Kurdum Kasma Yaptı Windows 7 Professional 32 Bit Kurdum Kasma Yine Var .. Müzik Dinlerken Nette Dolaşırken Oyun Oynarken PC Feci Kasıyor O Yüzden Format atmaya çalışıyorum .Bir Sürü XP CD Var Takıyorum ''Devam Etmek İçin Bir Tuşa Basın'' Diyor Basıyorum Winduws kur filan geliyor mavi ekran filan .. hiçbişeye Basmadan Bekliyorum Sonra otomatik ''Kur devam edemiyor.'' Hatası Veriyor
Sistemim ;
Anakart : ASUS K8S-MX
İşlemci :AMD Sempron Processor 2800+ 1.60 GHz
Ekran Kartı : nVidia GeForce 6600 GT (512 MB)
RAM : 1 GB
Sistem Derecelendirmesi : 3,1
Acil Yardım PC 2007 , 2008 De Alındı Sanırım :)
Şimdiden Teşekkürler.
Windows 7 Kasıyor , XP Dönemiyorum .. YARDIM
mavi ekran dedin,,mavi ekran hatası var ise hdd de problem olabilir, 2. ihtimal XP cd lerinde bi problemde olabilir,,belkide kopya yaptığın format cd lerini aynen yazdıramadınız,,3. ihtimal kasanın içini iyice temizleyip tekrardan deneyebilirsiniz.
ram düşük win 7 her sürümünde kasar normaldir sizin xp cd niz saglam olsun yaparsınız bide bios açılışta format atıyorsunuz dgil mi
hard diskinizin kablolarını kontrol edin sataysa kablolar sorun çırabilir sadece hddnin değil optik sürücünüzün kablosunuda kontrol edin bilgisayar görüyor diye düzgün çalışıyor anlamına gelmez...
Mavi Ekran Derken İlk Windows kur mavi ekranı gelio 3 4 DK Altta Yazılar Geçiyo Sonra Sabit Disk Bulamadı Kur Devam Edemiyor Hatası Veriyor :) Kasanın içi Ter Temiz Daha Yeni Temizleyip PC Açtım 40 Tane XP CD Var Hiç Birisimi Çalışmaz Ya ? :) feyzalstyle Biraz Daha Açarmısın Optik Filan :) dervipasa Eskiden De 1 GB di Gayet İyi idi Ekran kartı aldım format attım kasmaya başladı ...
Hard Diskimin Markası : SAMSUNG HD161HJ
YANİ ŞUNU DİYOR SANA, WİNDOWS SENİN BİR SABİT DİSKİN HİÇ YOK AMA SEN AKSİNİ İDDA EDİYORUM BENİM BİR SABİT DİSKİM VAR OZAMN ÇOZÜM ŞU OLABİLİR DİYORUM EĞER HARD DİSKİN ŞÜ ALLATAKİ FOTOĞRAFDANSA ORADAKİ KIRMIZI KABLONU KONTROL ET OLMASSA YENİSİN BUL ZATEN 2-3 TL BİŞİ BİRDE OYLE DENE SORUN ÇIKARABİLİYORLAR
KOLAY GELSİN....
PARDON MARKAYI YENİ GÖRDÜM O DEDİĞİM KABLOYU KONTROL ET BİRDE CDROM SÜRÜCÜNDE AYNIYSA YANİ SATA İSE HARD DİSKİN KABLOLARINI YER DEĞİŞ
Hard diskim aynı öyle CD Rom da Geniş bi kablo gibi bişey var bide renkli kablo takılı .. O sadece kırmızıdan yok
Arkadaşım chipsetinde yada denetleyicilerinde sata desteği bulunmuyor. IDE HDD olsun görür ama sadece sata takma yerleri var senin anakartta anladığım kadarıyla.Wındows 7 yi görme sebebi ise zaten wındows 7de sata modelinin sürücüleri var onun için görüyor.Attığın xp formatını service pack 3 ile tekrar atmayı dene yine görmezse anakartın yanında gelen CD duruyorsa önyükleme disketi oluştur.CD si yoksa internetten indirebilirsin, denetleyicinin markasını yazarak bulabilirsin.
ozaman bir sağlam sata kablosuyla denemenizi oneririm cd romunda o kalın kablosunu çıkararak deneyin belki ondada bişey vardır ama sadece bu konu üzerinde yoğunlaşmayın birçok nedenden dolayıda olabilir bunlar sadece öneri.
Buyrun Link : http://www.driverstock.com/ASUS- ... 13-80549/index.html
Takıldığınız yer olursa tekrar yardımcı oluruz.
Murat , Hard Disk İle CD Roma Giden Kablolar Degisik .. Kullandıgım cd ler ile Format atıyodum win7 kurdum Şimdi atamıyorum Ama Atıyordum 1 Cizik bile yok CD de CD Roma Bir PSU Dan Birde Anakarttan Beyaz Bi Gelen Kablo Takılı Verdigin Site Yabancı Ben Onunla Ne Yapacagımki Biraz Daha Açarsanız.. Hard Diske giren o kırmızı kablonun ucu düz degil .. Düz olan anakart'ta o Kablo Üste Dogru Takılı .. Sorun Win7 De Diye Düşünüyorum SpeedFan İle Fanlara Baktım Gayet İyi Oyunlardada ..