Windows 7 İçin Hak Yönetimi Hizmetleri İstemcisi Nedir (KB979099) Kaçak Windowsları Tesbitemi Yarar?
Windows 7 KB979099 yaması
Bu başlık kilitlidir. Yeni mesajlar gönderilemez veya mevcut mesajlar düzenlenemez.Korsan Windows 7 Tespit Güncellemesi ;
[KB971033] Kodlu Yamadır. Bu GÜNCELLEME Yamasına Dikkat Edin ?
___________________________________________________________________________________
Windows 7 İçin Hak Yönetimi Hizmetleri İstemcisi Güncelleştirmesi (KB979099)
AD RMS Kullanabilen Uygulamalarda Bildirim Süresinin Dolmasının Neden Olduğu Sorunları Gidermek İçin Bu Güncelleştirmeyi Yükleyin.
-Bu Güncelleştirme Varolan Sorunların Yanı Sıra Gelecekte Süresi Dolabilecek Uygulama Bildirimlerini De Düzeltir. Bu Öğeyi Yükledikten Sonra AD RMS Kullanabilen Uygulamaları Yeniden Başlatmanız Gerekebilir.
böyle bi güncelleme yok bu neden kaynaklanııyor
microsoft bu güncellemeyi niye acıklasın ki korsan kullananların kurmuyacagını bile bile. ayrıca ben bu güncelleme cıktııgndan beri pc mi güncellemiyroum bu gün güncellemeleri kontrol ettim______________________________________________________________________________________
[KB971033]
böyle bi güncelleme yok bu neden kaynaklanıı
- AÇIKLAMAZ TABİ, (KORSAN TESPİT YAMASINI) AMA BİZ BULURUZz.
Parmaklarını serbest bıraktığında İNTERNET'te neler yapabilceğini tahmin bile edemezsin.
peki benim güncellemelerimde niye gözükmüyor onu anlamadım ?
Güncelleme Yaması, Hala Genişleme Aşamasında Olabilir.
Veya Hala Sıra Size Gelmemiştir... :))
vende direk bu yama cıktı ve bende kurdum ve pc her iki saatte bi yaniden reset atıp yeniden başlamaya başladı. üstelik rc değil rtm di. ancak şidi format atıp yeniden kurdum ve bu güncellmeyi devre dışı bıraktım hiç bi sıkıntı yok. o yüzden cevap istemiştim...
eğer bu yamadan çok rahatsız olduysanız denetim masası > program ve özellikler > yüklü güncelleştirmeleri görüntüle'den kaldırablirsiniz..
Not: Bu öneri orjinal Windows 7 kullanıp yamanın içeriğinden rahatsız olanları kapsamaktadır