Arkadaşlar biraz geç farkına vardım, benim win7 de klasörlerin görünümü bu şekilde
[/url]
Kafam dağınık, klasör seçeneklerinden değiştiremedim. Acaba nedeni nedir, nasıl çözebilirim?
Teşekkürler
Arkadaşlar biraz geç farkına vardım, benim win7 de klasörlerin görünümü bu şekilde
[/url]
Kafam dağınık, klasör seçeneklerinden değiştiremedim. Acaba nedeni nedir, nasıl çözebilirim?
Teşekkürler
Ooo güzel modifiye afferin...Virtual folder yazıyor gördünmü.Arkadaşlar biraz geç farkına vardım, benim win7 de klasörlerin görünümü bu şekilde
[/url]Kafam dağınık, klasör seçeneklerinden değiştiremedim. Acaba nedeni nedir, nasıl çözebilirim?
Teşekkü
Walla ben halen kullanmaktayım 7600 rtm..Orjinalinde göremedim o klasörler windows 8 9 gibi bişeye ait herhal.Ben görmedim yapan varsa banada söyleyin güzel klasörler.Windows 8 in klasörlerinin mor oldugunu duydum benimki gibi ama bu modifiye gibi geldi.
Hımm sanırım ben kendim netten bulup simgeleri değiştirmiş ve öyle kullanmıştım. Yani glass görünümlü klasör kullandığıma eminim, aklımda windows 7 nin standart özelliği gibi kalmış..:)))
ya arkadaş demiş ya işte, "Virtual Folder". işletim sisteminin normal klasörleri değilde sanal olarak oluşturulanlar olduğu için sadece onlara özel farklı görünüşleri var o kadar. bu betalardada, rc'dede rtm'dede böyle.