Arkadaşlar windows 7 de klasörleri istediğim gibi sıralayamıyorum.mesela d sürücüsünde olan klasörlerleri mouse ile tutup istediğim şekilde dizemiyorum.sadece ad a göre sıralanmış durumdalar ve mouse ile çektiğimde yerleri değişmiyor.bunu düzeltebilen var mı ya da düzeliyor mu?
Windows 7 klasör sıralaması
Hepsi çalışıyor ancak yine seçtiğim özelliğe göre diziliyor klasörler.benim istediğim hepsini kendi istediğim gibi sıralamam.bu olmuyor.
sağ tıklayıp sıralama kısmına gelerek otomatik sıralama-düzenleme-hizalama(üçünden biri tam hatırlamıyorum) seçeneğini iptal edersen simgeleri istediğin gibi kontrol edebilirsin.
ctrl + tekerlek (mousenin ortasındaki şey : ) ) bunu da istediğiniz yerde yaparsanız istediğiniz şekilde küçülüp büyüyor , çoğu klasörde bunu yaparım : )
çok bakmadım ben de ama sanırım böyle bi seçenek yok.
boş bir alana sağtık yapıp görünüm sekmesinden "simgeleri otomatik düzenle" nin yanındaki tiki kaldırmalısın.olmadığından eminmisin?senin dediğin masa üstünde geçerli.masaüstünde zaten otomatik düzenle olsa bile istediğim gibi sıralayabiliyorum burada sıkıntı yok.benim dediğim klasör içinde bunu yapmıyor.yani c ve d de sıralama yapamıyorsun.
evet bunu ben de yapamadım
dosyalar istediğim gibi sıralanmıyor
Bu resmen windowsun kullanıcılara bir dayatması olmuş.Çok saçma...
Ben de bu konudan çok rahatsızım. Bu yazıyı zaten arayarak buldum. İstediğim gibi dizmek istiyorum.
Buldum. Burada anlatılıyor. Şimdi deniyorum. http://nonpasaran-windows7.blogs ... vre-ds-brakmak.html