Arkadaşlar Windows 7 kullanıyorum fakat klasörlerde düzenleme ölçütünü değiştirmek istediğimde hiçbir şey olmuyor.Yani klasörleri ve dosyaları belli kriterlere göre görüntüleyemiyorum.Lütfen yardımcı olur musunuz?
Windows 7 Klasör Sorunu
Lütfen arkadaşlar yardım.
güvenli modda combofix ile bi tarat olmadı bootable cd hazırlayıp onunla taratırsın
Sanırım klasör seçeneklerını değiştirmek istiyorsunuz...
Denetim Masası'ndaki Klasör Seçenekleri'ni kullanarak dosyaların ve klasörlerin çalışma şeklini, bilgisayarınızda öğelerin nasıl görüntüleneceğini değiştirebilirsiniz.
Klasör Seçeneklerini açmak için Başlat düğmesini, Denetim Masası'nı, Görünüm ve Kişiselleştirme'yi ve ardından Klasör Seçenekleri'ni tıklatın.
Sanırım klasör seçeneklerını değiştirmek istiyorsunuz...Hayır kitaplıklardaki klasör ve dosyaları ay,gün gibi kriterlere göre düzenlemek istiyorum.Fakat hiçbirşey olmuyor.Klasör seçeneklerinde bununla ilgili bir ayar var mı ki?Denetim Masası'ndaki Klasör Seçenekleri'ni kullanarak dosyaların ve klasörlerin çalışma şeklini, bilgisayarınızda öğelerin nasıl görüntüleneceğini değiştirebilirsiniz.
Klasör Seçeneklerini açmak için Başlat düğmesini, Denetim Masası'nı, Görünüm ve Kişiselleştirme'yi ve ardından Klasör Seçenekleri'ni tıklatın.
Soruyu tam anlayamadım.Anladığım şey belli bir kritere göre görüntülemiyorsunuz.
Klasör içindeyken "Görünüm/Ayrıntıları seç" tıklayın ve istediğinizi seçin.Sonra da tamam tuşuna tıklayıp ctrl+f5 tuşu ile bir önbelleği tazeleyin.Sıralandırmayı deneyin.Kolay gelsin (: