Arkadaşlar Windows 7,gayet güzel hoş.Ama son birkaç gündür bir klasote sağ tıkladığımda,Windows Gezgini yürütmeyi durduruyor ve kapatılması gerekiyor.
Bu sorunuma bir çozüm soyleyin.Fakat bu çozüm uyumsuz programlar v.b şeyler olmasın.Herşeyim günceldir...
Windows 7,klasorlere sağ tıklama sorunu yardımmm ?
dostum sen fazla hatta aşırı link atıyorusnun neden soruya bilgi ve fikirlerini katmıyorsun forumun amacı bu herkese faydası da olmaz bu linklerin bu linke sadece soruyu soran kişii tıklar diğerleri bakar geçer.Son Düzenleme: ErKaN-23 ~ 23 Kasım 2009 19:05
:)
Fikirlerimi kattığım , katacağım yeri size sormam mı gerekiyor acaba ?
Gerektiği yerde , gerektiğini şeyi yapabilirim, bilmiyorum bunu yapmak yetenek mi ?
yetenekse o yetenek vardır bende..
İlginiz için teşekkür ederim( ama üzerinize vazife olmayan şeylere karışmasın iyi olacak diye sert tepki vermiyorum) :)
ne sölesem dikkat çekiyorum link veriyorum hata , link vermiyorum hata..Napayım bilemedim :)
:)ne yapayım bilmiyorum diyorsun.... her şeyden önce sakin olmayı bileceksin kontrosuz güç güç değildir bunu sakın unutma sen de de bu güç yani bu bilgi var
Fikirlerimi kattığım , katacağım yeri size sormam mı gerekiyor acaba ?
Gerektiği yerde , gerektiğini şeyi yapabilirim, bilmiyorum bunu yapmak yetenek mi ?
yetenekse o yetenek vardır bende..
İlginiz için teşekkür ederim( ama üzerinize vazife olmayan şeylere karışmasın iyi olacak diye sert tepki vermiyorum) :)ne sölesem dikkat çekiyorum link veriyorum hata , link vermiyorum hata..Napayım bilemedim :)
burası bir forum sayfası göstermiş olsudğu linki okuduğunu bilgi sahibi olduğunu biliyorum ama fikilerini katıp burada kayda alırsan on yıl sonrada olsa bu sayfaya bakan bir kişi bir fikir sahibi olabilir sayende ama yinede bu agresif ve saldırgan tavrın hiç hoş değil kardeşim şu pcnin piri bile olsan bu şekilde boş.
Son Düzenleme: ErKaN-23 ~ 22 Kasım 2009 23:52
Soruna çözüm, özellikle bu forumda varsa, bağlantı vermek en doğru cevap şekli bence. Örneğin, ben aynı soruna daha dün cevap yazdıysam bir daha aynısını buraya yazmam bağlantıyı yapıştırırım buraya ama o dünkü konuya cevap vermemiş, ya da o cevabı yeterli görmeyen arkadaşlar daha ayrıntılı bir cevap da yazabilir. Herkesin kendi karar vereceği bir konudur o. Bu arada aynı sorunun daha önceden ille benim tarafımdan da cevaplanması gerekmiyor bağlantı vermem için.
Soruna çözüm, özellikle bu forumda varsa, bağlantı vermek en doğru cevap şekli bence. Örneğin, ben aynı soruna daha dün cevap yazdıysam bir daha aynısını buraya yazmam bağlantıyı yapıştırırım buraya ama o dünkü konuya cevap vermemiş, ya da o cevabı yeterli görmeyen arkadaşlar daha ayrıntılı bir cevap da yazabilir. Herkesin kendi karar vereceği bir konudur o. Bu arada aynı sorunun daha önceden ille benim tarafımdan da cevaplanması gerekmiyor bağlantı vermem için.
bazı konularda mecburen bağlantı veriyorsun zaten istisna var mesela bu soruya mustafa.pc de cevap vermiş incelersen bu cevabı ne anlatmak istediğimi anlarsın bana biraz tembellik gib geliyor herleye bağlantı ermek yani işin kolayı neyse benimki sadece bir fikir okadar önemli değil osmanın verdiği cevabı baksana olay bağlantı konusu değil artık
Dediklerinizi yaptım olmadı...İşte detaylı hata durumu
Aç
ıklama:Bir sorun bu program
ın Windows ile etkileşimini durdurdu.Sorun imzas
ı:Sorunlu Olay Ad
ı: AppHangB1Çevrimiçi gizlilik bildirimimizi okuyun:
http://go.microsoft.com/fwlink/?linkid=104288&clcid=0x041fÇevrimiçi gizlilik bildirimi yoksa, lütfen çevrimd
ışı gizlilik bildirimimizi okuyun:
C:\Windows\system32\tr-TR\erofflps.txt
Buna bir çozüm lütfen...
Uygulama Adı: explorer.exe
Uygulama Sürümü: 6.1.7600.16404
Uygulama Zaman Damgası: 4a765076
Askı İmzası: 2437
Askı Türü: 517
OS Sürümü: 6.1.7600.2.0.0.256.1
Yerel Kimlik: 1055
Ek Askı İmzası 1: 2437058f0362bc79690fddd45acaa738
Ek Askı İmzası 2: e345
Ek Askı İmzası 3: e34572b5acb8292de283314f31fe9958
Ek Askı İmzası 4: 2437
Ek Askı İmzası 5: 2437058f0362bc79690fddd45acaa738
Ek Askı İmzası 6: e345
Ek Askı İmzası 7: e34572b5acb8292de283314f31fe9958
Sisteminizde 3. parti tema yada herhangi bir görünüm modifikasyon programı yüklü mü ? Evetse kaldırıp ;
Başlat - çalıştır - cmd yazıp yönetici olarak çalışıtırın ardından açılan konsol penceresinde sfc /scannow yazıp enterlayın. (sfc ile scannow arasında bir boşluk var) işlem bitince sistemi yeniden başlatın.
Dediklerinizi yaptım olmadı...İşte detaylı hata durumuexplorer.exe zarar görmüşe benziyor..önce güvenli modda tarama yapın ,kis yada nis ile..Sonrada
Aç
ıklama:Bir sorun bu program
ın Windows ile etkileşimini durdurdu.Sorun imzas
ı:Sorunlu Olay Ad
ı: AppHangB1Çevrimiçi gizlilik bildirimimizi okuyun:
http://go.microsoft.com/fwlink/?linkid=104288&clcid=0x041fÇevrimiçi gizlilik bildirimi yoksa, lütfen çevrimd
ışı gizlilik bildirimimizi okuyun:
C:\Windows\system32\tr-TR\erofflps.txt
Buna bir çozüm lütfen...
Uygulama Adı: explorer.exe
Uygulama Sürümü: 6.1.7600.16404
Uygulama Zaman Damgası: 4a765076
Askı İmzası: 2437
Askı Türü: 517
OS Sürümü: 6.1.7600.2.0.0.256.1
Yerel Kimlik: 1055
Ek Askı İmzası 1: 2437058f0362bc79690fddd45acaa738
Ek Askı İmzası 2: e345
Ek Askı İmzası 3: e34572b5acb8292de283314f31fe9958
Ek Askı İmzası 4: 2437
Ek Askı İmzası 5: 2437058f0362bc79690fddd45acaa738
Ek Askı İmzası 6: e345
Ek Askı İmzası 7: e34572b5acb8292de283314f31fe9958
bu temanın explorer.exe siyle değiştirin explorer.exe nizi..
Hayır 3. parti tema programı ya da modifikasyon kullanmıyorum.Dediğini yaptım sorun halloldu.Ama daha oncede CHDSK yaptırdım ve bir süre normal gitti sonrasında yine bozulma meydana geldi.Umarım tekrar yapmaz.
Bilgisayarı tarattım virüs bulamadı.Güvenlik yazılımım ise BitDefender Total Security 2010
bu gibi sorunlarda zaten çoğu kişi kötü virüs kullanır ve virüs bulamadığını söler..
Aslında virüs vardır hatta trojen...
mylifestyle, bilmiyorum bitdefender nasıl bir yazılım fakat hiç adını duymadım..Adını duyduklarım kis ve avira..Neredeyse bütün trojanlar sevmez kis ve avira yı..
Biraz hack sitelerine girip , bakmanız yeterli hangi virüs programının iyi olduğuna karar vermek için ...
2.de kis dir :)
3.avira olmasını isterdim ama değişmiş..
4.panda yada avira dır öle gider onlar
Ben hack sitelerinde norton u göremiyorum..pishing lerdir başka şeylerdir norton ile görünmüyor sanırım yada görünüyorda benim haberim yok..
Avira geçen yamuk yaptı bana :
exe uzantılı virüsü bulamayıp , bilgisayarıma trojan sokturtmak zorunda bıraktı desem olur yani..
Norton un yamuğuda , flash diskimde ki virüsleri buyamayınca oldu..
Kis in bir yamuğunu görmedim..
Bu benim görüşümdür , hemen norton yada şu yamuk yapmaz demeyin..Bir söz vardır ya o icap
''Gördüğüme mi inanıcam , sana mı ? '' :)
:D:D Haha..Birinci norton çıkmıştı evet.Ama arada virgüllerin olduğu bir farkla.
Norton,Kasper ya da BitDefender arasında çok fark gormüyorum.Ama bu zamana kadar gordüğüm en iyi firewall bitdefenderda.Eğer kullanmayan arkadaşlar varsa BitDefender 2010'u şiddetle tavsiye ederim
Kardeşim Ayıp edion bana danışsana senin ki windows 7 starter demi regedit ara ya gel net id yaz net id i bulunca tıkla bir kere sol tuşla sil oky bitti ne uğraşıon yaaa