Arkadaşlar gerçekten hız farkı hissedilecek kadar var pek yeni özellik göremedim ama 1 2 yeni program eklenmiş ses görüntüler çok değişik geldi hatta yazılar bile daha net.Hdd hızı xp gibi seri kapanış açılış interent explorer 3 kat daha hızlı.Bişey kanıtlamıyorum sadece paylaşım olsun.
windows 7 kurdum gerçekten harika...
bu resimler niye böyle olur anlamam normalde 1920*1080 siz en iyisi resimi sag tıklayıp kaydedin.
Vay anam vay, ben hâlâ xp ye talim ediyorum :(
Dakka 1 gol bir nvidia 191.07_desktop_win7_winvista_32bit_international_whql driverini indirdim beklenmeyen hata dedi biligisayar bir dakka sonra yeniden başlıcak dedi kapandı ikinci kez kurdugumda sorun kalmadı.
Nvidia durumu 1 1 yapmayı başardı 191.07 versiyonu türkçe.
Bak onu düşünmedim :) doğru.
Ama windows 7 nin kendi sertifikalı sürücüsünde kontrol paneli yok.Ondan yükledim.
Herkes buraya sorunlarını yazar bir kişi de sonunda windows7 güzel diye konu açmadı.
Harika dedim daha ne olsun sorun nvidia driverindan kaynaklanıyor windows 7 den değil.
Ama windows 7 nin kendi sertifikalı sürücüsünde kontrol paneli yok.Ondan yükledim.
benim sürücümde program olarak gözükmüyor ama yüklü.Hiçbir driverı yükleyip kurmanız gerekmez 7 otomatik tanıyor.Tabii PC'niz eski ve parçaları da eskiyse bazılarını tanımayabilir.(Arkadaşımın Ses kartını tanımamıştı.) Benim hepsini tanıdı.
Ve 4.0 puanınız iyi benim 3.3 , ram 5.9 işlemci 5.9 hdd 5.7 ekran kartı 3.3 / 3.3
neyse hayırlı Olsun
Gecikmiş ama yerinde bir tercih. Tebrik ediyor ve hayırlı olsun diyorum.
Arkadaşlar XP artık tarih olmuştur emin olun elimdeki orjianal sürüm gibi ama tam değil normal rtm ve rtm sonra çıkan deneme sürümlerinden abartısız %30 daha hızlı bunun birde orjinalini alırsam nasıl bir performans sağlar bilmiyorum.Bende önceleri windows 7 karşıydım ama şimdi xp den farkı yok hatta daha hızlı ve görsel.XP ve Vista, (98 ve milenyumun) durumuna düşmüştür hayırlı olsun.
Eğer yüklediğiniz ISO burdaki değerler ile örtüşüyorsa zaten şuan kutulu satılacak versiyonla aynıdır. ;)
Yani son sürüm...
Kontrol etmeniz gereken değerler :
Windows 7 çok güzel ve emin ol XP'yi biterecek olan işletim sistemidir Wİndows 7.Fanatik XP'ciler ne kadar konuşursa boş, çünkü kullancılar denedikten sonra kararı hep olumlu yönde veriyor ;)
Biraz acele yazınca sanırsam yanlış anlaşılmışım,demek istediğim "keşke her kullanan kişi de kendi görüşünü belirtse."
Çünkü windows 7 başlığı altına baktığında biri durmadan "sorun"-"hata" vs. diye başlıklar gördüğü için korkuyor.Emin olun bende sizin kadar win7 taraftarıyım.Son Düzenleme: berksus ~ 21 Ekim 2009 22:02
ben belirteyim:
XP den kat ve kat daha üstün durumda. Kullanıcıların %90 ı zaten geri dönüş yapmıyor XP ye.
Gayet hızlı ve stabil, Herkesin gönlünde taht kurmuş vaaziyette.
Hayırlı olsun..Detroid.
yazım hatası düzeltildi:)
Sorular ve sorunlar hep olacaktır. Sorunların %80'i kullanıcların bilgi yetersizliğinden kaynaklanıyor. İnsanlara siz hatasız PC yapın konu açarlar bunu nasıl kullanıcaz diye....
Biraz acele yazınca sanırsam yanlış anlaşılmışım,demek istediğim "keşke her kullanan kişi de kendi görüşünü belirtse."
Çünkü windows 7 başlığı altına baktığında biri durmadan "sorun"-"hata" vs. diye başlıklar gördüğü için korkuyor.Emin olun bende sizin kadar win7 taraftarıyım.Korkan kullanmasın bu kadar basit. Bu korkanlar XP'den neden korkmadılar :)
Ben de windows 7 yüklemek peşindeyim şimdilik windows 7 ye benzettim bakın benzemişmi?:)
sagolun arkadaşlarım inşallah sizlerde begenir güle güle kullanırsınız.