Arkadaşlar kolay gelsin öncelikle yaptığınız iş ve uğraş için teşekkürler,
Bi sorunum var Vista kullanıcısıyım yaklaşık 1 yıldır bu bilgisayarı ilk aldığım günden beri, Windows 7 ye geçmek istiyorum artık,
ama HDD'de o kadar çok gerekli programlarım var ki hangi birini tekrar yüklerim diye düşünüyorum, herşeyi olacağanca D ye kurdum ama bi müdden sonra orda da yer kalmayınca C ye kurmak zorunda kaldım, HDD ler (80, 80 ikiye bölünmüş vaziyette)
benim sorularım şunlar:
1. Windows 7 nin kurulumuna baktım görmek için ve orda bi ekran war "Upgrade" ve "Custom (Advanced)", anladığım kadarıyla "Upgrade" yükseltmek anlamında orada, eğer bu seçeneği seçip kurumula devam edersem yüklemiş olduğum dosyalar sabit kalacak Vista, Windows 7 mi olacak?
2. "Custom (Advanced)" seçeneği, bu da bildiğim kadarıyla bildiğimiz sürücüye Windows yükleme oluyor,
eğer ki ben HDD leri 3 e bölersem, yani C'yi 80den 40a, D sabit 80, E'yide 40 (oluşan 3.bölünmüş HDD)
Windows 7 yide E sürücüsüne kurarsam bana ne gibi zararı olur, çift işletim sistemi çalıştırabilirmiyim?
bu şekilde beni bi ay idare ederse programlarımı aktarma veya düzenleme yapabilirim diye düşünüyorum,
çok kararsızım arkadaşlar önerileriniz ne olur?
Teşekkürler...