Windows 7 kurmak istiyorum fakat filmler, müzikler, programlar v.s. yedekleyemeyeceğim kadar geniş alan tutuyor.
Windows 7 kurmak istiyorum
kardeş bende dün kurdum win 7 discleri yanlıs bölmüsüm nasıl düzeltcem yardım.xp daha iyi bence win 7 çok karışık
Swsetup klasörü dizüstünüze ait birtakım sürücüler,programlar, kurtarma dvd si vs.. içerir. Kesinlikle yedeklemelisiniz. Anladığım kadarıyla tek bölüm var ve içinde pek boş alan yok. Sizin iyi bir yedek almanız şart bence. Dvd ye mi yazarsınız, harici bir diske mi atarsınız artık sizin bileceğiniz bir şey.
Ayrıca dizüstünüzün win7 ile uyumluluğunu kontrol edin. Sitesinde gerekli sürücüleri var mı bakın?
Bilgisayar a sağ tıkla yönet de disk yönetimi kısmından diskini iki part yapabiliyorsun iknci kısma win 7 kurulumu yaparsın ben de lenovo kullanıyorum vista ve win7 düzgün çalışıyor. eğer win 7 lisanslı değilse c.....te sorun yaşayabilirsin. kurulum dvd si bozuk değilse sorun yaşamazsın. usb den kurmanı tavsiye ederim...
Benim tavsiyem d: bölümüne yedeklerinizi alın, c: ye de temiz bir win7 kurulumu yapın. ( yükseltme değil, format + kurulum) İki işletim sistemi barındırmak bence gereksiz. Hayırlı olsun, kolay gelsin.