Windows 7 KurmaLımıyım ?
Linux + Vista var pcde linux yerine kurabilirmiyim .?
Windows 7 KurmaLımıyım ?
Linux + Vista var pcde linux yerine kurabilirmiyim .?
Kurabilirsin ! Vista yerine kur Linux kalsın güzel olur :)
win 7 kur aldığın performansın nerdese 2 katını alırsın suan ben win 7 ultimate 64 bit kullan yom kasma yavaslama hıc bir derdi tasası yok pc nin
Kurduktan sonra sorun çıkar diye korkuyorum vistaya kurarsam :( orjinal oLmıcak
vista + linux var sisteminizde
Siz bu sisteme bir de windows 7 yüklerseniz , linux çalışmaz...
Siz bu sisteme , linux u silip , windows 7 yüklerseniz , çalışır..tavisye de ederim bunu..
vistayı kaldıran pc , windows 7 yi uçurur :)
Wista orjinal :( Windows Wista Basic
Arkadasim sistemin yedegini al 2 dvd yaklasik yeterli olucaktir ve sevene gec ileride sorun olursa orjinal haliyle elinde olmus olur.
Ama bence Linux kalsin degisik bir sistem az kullaninsa bile hic olmadik zamanda ise yarabiliyor.
Ama vista ve seven ayni anda sacma geliyor
Herşey bir kenara eğer bilgisayarlarla aran çok iyi değilse yanı kullanım alanın çok değilse AMAAA ciddi anlamda ilgili isen herşeyini sat kendine uygun bir Apple MAC al ve artık dert tasa kalmasın.
Her nasılsa Win XP vistadan inılmaz bir şekilde performanslı. Yani Vista estetik ama Sığır gibi, kaplumbağa gibi. Win7 kullanmadım ama kullananlar winXP den iyi diyorlar, hızlı diyorlar performanslı diyorlar.
Ama Vista tek kelime ile RE-ZA-LET...
ÖRNEK : web tasarımı, müzik, grafik tasarımı vs önemli projelerle çalışmıyorsan PC windows kullanman ve vista hariç diğer işletim sistemleri sana yeter artar.
Saçma sapan şeylerden sinirin bozulmasın. Bir daha aklına Windows muş PC miş gelmesin.
Al bi MAC hayat boyu huzurlu yaşa...
Windows Vista'dan mı konuşuyorsunuz, Windows Vista SP2'den mi?
Mac yerine, aynı düzeyde PC alırsanız, çok çok hesaplı olacaktır!
Kurma oylarına karşın kurucam indirmeye başladım .
Kendi işimle ilgili çok sıkıntı çektim. Hangi windows sürümü olursa olsuhn hangi güncellemeler çıkarsa çıksın.
Mac' i tavsiye ederim her durumda. evet pahalı ancak PC kullandığınızda çıkacak doktor parası, haracanacak ek masraflar ve sağlık düşünüldüğünde AppleMAC kârlı bile ;)
Saygılar efem!
Ne gibi sıkıntılar meselâ.
Projelerde çalışırken olmadık zamanlarda kapanma, donma, veri kaybı,
Günlük kullanımlarda kasma, alakasız yerlerde yavaşlama, yazılımlarda doğru çalışmama,
Kurulumlarda sıkıntı özellikle donanım.. adeta çöpluk...Düzensiz bir yapıya sahip. Kullanışsız bana göre basit ama kullanışsız...
Peki, SP1'i, SP2'yi yüklediniz mi? Güncelleştirmeleri yüklediniz mi?
Windows 7 KurmaLımıyımÇok mantıksız bir cevap yemeği hergün yersin ve herqün sorman olanaksız
bence çok saçma ve gereksiz bir soru olmuş bence gerek yok böyle sorulara "bu akşam yemek yemelimiyim" gibi bir soru olmuş ha birde üç sayfa olmuş
bu seçim ise yılda 2 3 kere yapılcak bir olay mantıklı cevap yazmıcaksanız yazmayın lütfen !
bence kurulmalı..sımdı kurmamalısın belkı ama ılerde kurma dıyenler bıle kuracaktır benım gorusum..
Hiçbir şekilde Vista tavsiye etmiyorum. En çok sıkıntı yaratan yazılım diyorum ben.vista xp den daha hızlıdır sık kullandığınız programları belleğe alır ve program ram e yüklenmiş olarak kullanıma hazırda bekletilir yüksek bellek kullanımı bu yüzdendir.eğer siz 512 mb-1gb ram le vista kullanırsanız tabikide kasılma sorunları olacaktır yüksek mb lı bir program açınca o program ram e alınacak ve sıkışma olacaktır vista işlemciye yüklenecektir büyük bir ihtimallede donma gibi sorunlar yaşanacaktır
Her nasılsa Win XP vistadan inılmaz bir şekilde performanslı. Yani Vista estetik ama Sığır gibi, kaplumbağa gibi. Win7 kullanmadım ama kullananlar winXP den iyi diyorlar, hızlı diyorlar performanslı diyorlar.
Ama Vista tek kelime ile RE-ZA-LET...Herşey bir kenara eğer bilgisayarlarla aran çok iyi değilse yanı kullanım alanın çok değilse
ÖRNEK : web tasarımı, müzik, grafik tasarımı vs önemli projelerle çalışmıyorsan PC windows kullanman ve vista hariç diğer işletim sistemleri sana yeter artar.AMAAA ciddi anlamda ilgili isen herşeyini sat kendine uygun bir Apple MAC al ve artık dert tasa kalmasın.
Saçma sapan şeylerden sinirin bozulmasın. Bir daha aklına Windows muş PC miş gelmesin.
Al bi MAC hayat boyu huzurlu yaşa...