SİSTEMİM
3 GB RAM
İNTEL CORE 2 DUO İŞLEMCİ T5850 2.16 GHZ
225 GB HARDİSK
NVİDİA 8400 GS EKRAN KARTI (256 MB)
ORJİNAL WİNDOWS VİSTA HOME PREMİUM
bu sisteme windows 7 kurmalıyın mı?
SİSTEMİM
3 GB RAM
İNTEL CORE 2 DUO İŞLEMCİ T5850 2.16 GHZ
225 GB HARDİSK
NVİDİA 8400 GS EKRAN KARTI (256 MB)
ORJİNAL WİNDOWS VİSTA HOME PREMİUM
bu sisteme windows 7 kurmalıyın mı?
win7 gorunusu daha iyi. baska pek bi b** yok.
bos vaktin varsa bikac saat kur tabi ha vista ha win7 . :P
bayagi da heyecanli oluyo o yazilari okumak .
adamlar saatlerce oturup o install yazilarini dusunuyolar. ben bugune kadar bu windows yukleniyor yazilarini gorup hayran kalmayan kullanici gormedim.
Windows 7, Vista'ya göre bir çok yönüyle daha iyi ve yenilikçi. Bence eğer imkanın varsa ve denemek, kurmak istiyorsan Windows 7'yi kur. Windows 7'yi kurarsanda çok yüksek bir ihtimal Vista'ya geri dönmezsin.
win7 gorunusu daha iyi. baska pek bi b** yok.iyi de windows 7 temiz kurulum yaparsan 20-30 dkda kuruluyor, dediğin gibi saatler sürmüyo. Gerekli driverleri de eklersek 1 saati geçmez
adamlar saatlerce oturup o install yazilarini dusunuyolar. ben bugune kadar bu windows yukleniyor yazilarini gorup hayran kalmayan kullanici gormedim.
ben 1 yıldır windows 7 64bit kullanıyorum hala çalıştıramadığım bi program bulamadım.ufak tefek çok eski programlar da hata veriyor ama zaten dediğim gibi çok eski artık yenileri ve 64bit de çalışanlarıda var.
ayrıca 3gb ram uygundur rahatlıkla windows 7 64bit sisteminin tadını çıkarabilirsin.Şahsen ben kendim 3gb ram ile kullanıyorum(inanmazsan sistemim imzamda var :) ve şuana kadar hiçbir sorunum olmadı.
win7 gorunusu daha iyi. baska pek bi b** yok.O zaman sen iyi ve kötüyü ayırt edemiyorsun. İşletim sisteminin sadece görünen yüzüyle münakaşa olmak bilmek anlamına gelmiyor. Gerekli dökümanlar heryerde var biraz araştırırsan Windows 7 ile XP / Vista arasındaki farkı görürsün.
adamlar saatlerce oturup o install yazilarini dusunuyolar. ben bugune kadar bu windows yukleniyor yazilarini gorup hayran kalmayan kullanici gormedim.Geç bile kalmışsın. Kesinlikle kurulmalı.
Son Düzenleme: Atilla Sarıtaş ~ 20 Ağustos 2010 18:53
sizce bilgisayarcılarda win 7 ultimete cd var mıdır?
la olum sapık mısın sen her zaman yenilikçi olacaksın win7 ultimade kullan tabi kii!
Yenilikçi olacaksan Celeron işlemciyede Windows 7 kuralım hep beraber.