Arkadaşlar 2 bilgisayarıma windows 7 yükledim fakat şifrektteki bilgisayarıma yükleyemiyorum hata şöyle bilgisayarımdan cd yi açamıyınca boot bölümünden cd driveri en üstte aldım bilgisayarı baştan açtım cd açıldı arkaplan çıktı fakat yazılar çıkmıyor kurulumu başlatamıyorum ne yapmalıyım ?
Windows 7 kurulmuyor
1. neden şireket bilgisayarlarının ram miktarları az olabilir Kurulum kopyalaması uzun (bi keresinde 15 dk sürmüştü) sürebilir.
2. DVD lerde sorun olabilir.
3. DVD okuyucularda sorun olabilir.
4. Anakart uyumsuzluğu olabilir.
Eğer DVD yi açık haldeki bilgisayarda başlatabiliyorsanız yarı format atmayı deneyin..
Eğer DVD yi açık haldeki bilgisayarda başlatabiliyorsanız yarı format atmayı deneyin.. bu cümleyi tam anlamadım biraz açarmısınız bu 15 dk beklemeyide denicem
iştletim sistemi açıkken format atabiliyorsunuz. Bilgisayar işletim sistemiyle açıken dvd yi takın ve setup yapın yarı format ta dosya sistemi formatlanmaz diskteki tüm dosyalar bir klasöre alınır (windows.old-1-2-3) ve format boş alanın üzerine windowsun yüklenmesiyle devam eder...
iştletim sistemi açıkken format atabiliyorsunuz. Bilgisayar işletim sistemiyle açıken dvd yi takın ve setup yapın yarı format ta dosya sistemi formatlanmaz diskteki tüm dosyalar bir klasöre alınır (windows.old-1-2-3) ve format boş alanın üzerine windowsun yüklenmesiyle devam eder...tam formatta olabilir o dediğiniz. sonradan eski bölüm silinebilir..nacare ,boot veya bios sorunu olanlar böylede yapabilir