windows 7 kurulum hatasıııı :(

the_knight
21-04-2009, 09:06   |  #1  
OP Taze Üye
Teşekkür Sayısı: 0
3 mesaj

!!! !!! !!! "Windows has encountered a problem communicating with device connected to your computer.

This error can be caused to unpluging a removeable storage device such as an external USB drive which the device is in use, or by faulty hardware such as a h drive or cd Rom drive that is failing make sure any removeable storage is properly connected and then restart computer. If you continue to receive this error message contact the hardware manufactuter.

Status: 0xc00000e9

Info: An unexpected I/O error occur" !!! !!! !!!

Diye bi hata mesajı alıyorum. Başka bi laptop ta daha dendim aynı sonuç. ne yapmam gerekiyor.

Son Düzenleme: the_knight ~ 21 Nisan 2009 10:41
Süleyman.
21-04-2009, 09:37   |  #2  
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 3
16,587 mesaj

Windows 7'yi flash diskten kurmaya çalışıyorsanız sanırım bu yüzden sorun çıkarıyor. Flash diskin doğru takıldığından emin olun veya üreticiyle görüşün demiş. Başka bir sürücü veya CD-Rom'dan da kaynaklanabilir demiş ama başka makinede denediğinizde de aynı hatayı verdiğine göre ve eğer flash diskten kurmaya çalışıyorsanız sorun bu olabilir. Bence flash diskin doğru yapılandırıldığından emin olun Windows yüklemesi için, olmuyorsa başka bir flash disk deneyin.

loganwolverine
21-04-2009, 10:07   |  #3  
Yıllanmış Üye
944 mesaj

google        
Çeviri: İngilizce »Türkçe
Windows bir sorun cihaz bilgisayara bağlı iletişim karşılaştı. Bu hata bir removeable depolama aygıtı unpluging için cihazın kullanım olan veya hatalı donanım tarafından Ah sürücü veya emin bir removeable depolama düzgün ve bağlı yeniden yapmak başarısız bir CD ROM sürücü gibi harici bir USB sürücü gibi neden olabilir bilgisayar. Bu hata mesajı iletişim donanım manufactuter almaya devam. Durumu: 0xc00000e9 Bilgi: Beklenmeyen bir I / O hatası occu
Windows bir Sorun Cihaz Bilgisayara bağlı iletişim karşılaştı.

Bu hata bir removeable depolama aygıtı unpluging için cihazın kullanım olan veya hatalı donanım tarafından Ah SÜRÜCÜ veya emir bir removeable depolama Düzgün ve bağlı Yeniden yapmak başarısız bir CD ROM SÜRÜCÜ gibi harici bir USB SÜRÜCÜ gibi Neden olabilir Bilgisayar. Bu hata Mesajı iletişim donanım manufactuter almaya devam.

Durumu: 0xc00000e9

Bilgi: Beklenmeyen bir I / O hatası ockarşılaştı.

Bu hata bir removeable depolama aygıtı unpluging için cihazın kullanım olan veya hatalı donanım tarafından Ah sürücü veya emin bir removeable depolama düzgün ve bağlı yeniden yapmak başarısız bir CD ROM sürücü gibi harici bir USB sürücü gibi neden olabilir bilgisayar. Bu hata mesajı iletişim donanım manufactuter almaya devam.

Durumu: 0xc00000e9

Bilgi: Beklenmeyen bir I / O hatası occu

Son Düzenleme: loganwolverine ~ 21 Nisan 2009 10:08
the_knight
21-04-2009, 10:31   |  #4  
OP Taze Üye
3 mesaj

öncelikle konuyla ilgilendiğiniz için teşekkür ederim. ancak ben kurulumu zaten dvd sürücümden yapmaya çalışıyorum. dvd rw ıma frimware update yapıp tekrar deneyeceğim umarım bu kez olur. Soru

Süleyman.
21-04-2009, 11:03   |  #5  
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 3
16,587 mesaj

Google veya herhangi bir çeviri programına güvenmeyin. Zaten verdiği netice de saçma sapan cümleler. O çeviri programlarıyla ancak "merhaba, nasılsın" gibi iptidai metinleri çevirebilirsiniz. Gerisi koca bir çuvallamadan ibarettir.

the_knight
21-04-2009, 15:55   |  #6  
OP Taze Üye
3 mesaj

bios u ve dvd frimware i güncelleştirdim ancak sonuç yine aynı. :(

uGuR.uK
21-04-2009, 18:19   |  #7  
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 1
8,316 mesaj

windows 7 yüklenirken o an sistem tarafından kullanılan bir aygıtın bağlantısının gittiğini belirtiyor hata, kullandığın dvd sürücü hariciyse ondan olabilir, yada daha başka bi usb disk-flash bellek varsa onlardan da olabilir. o tarz şeyler varsa çıkar ve yeniden başlat kurulumu, ama yine aynı sorunu alırsan elindeki dvdde bi haltlar olabilir, MS'ten indirdiğin windows mu o yoksa başka torrent sitelerinden alınan bişey mi?

pckopat_erdi
22-04-2009, 09:28   |  #8  
Taze Üye
10 mesaj

aynısı bendede oluo 1 haftadır arastrıorum nedenını bulamadım cd de sorun var dıe 3 defa ayrı ayrı cd lerde denedım olmadı...

pckopat_erdi
22-04-2009, 09:29   |  #9  
Taze Üye
10 mesaj

sıstemımde gayet ıı