Merhaba,
Bir kaç gün önce ekran kartı nedeniyle bir problem yaşadım. Bilgisayar windows'a hiç girmiyordu devamlı windows logosundan sonra yeniden başlatıyordu. Ekranda da pembe pembe çizgiler bozukluklar vb vardı bu süreç boyunca. Ancak ekran kartı problemi olup olmadığını bilmediğim için sorunlu ekran kartı takılı iken windows xp yüklü bilgisayarıma windows 7 cd'si taktım ve windows 7 kurdum. Windows 7 kurulum aşamalarında önceden 3'e bölünük olan HDD'yi tek parça haline getirttim. Windows 7 kurulum aşamalarında ve sonrasında da yine ekrandaki pembe pembe çizgiler ve bozukluklar devam etti.
Windows 7 kurulduktan sonra hala bozuk olan ekran kartım takılı olduğu için Windows 7 kurulumundan önce olan hataların yine aynısı ile karşılaştım. Windows'a hiç giremedim kurulum sonrası, sorunun ekran kartından olduğunu düşünüp yeni ekran kartı taktım, ekrandaki pembelikler vb gitti, düzeldi. Bozuk ekran kartı takılıyken en son geldiğim aşamadan daha ilerisine de geçtim ama bu sefer de bana fotoğraftaki şekilde bir hata mesajı çıkardı.
Ön bir bilgi vereyim belki faydası olur: HDD Satadan bağlı. Belki bana BIOS ayarları vb. konusunda yardımcı olabilirsiniz.
Ayrıca bilgisayarın kurulumunda bir hata vardır diyip Windows 7'yi tekrar yüklemek amaçlı Windows 7 DVD'si ile boot ediyorum ama Windows 7'yi tekrar yükleme vb. ile alakalı bir ekrana gelemiyorum. Yine devam ediyor verdiğim fotoğraftaki görüntüye gelebiliyorum en son.
Yardımcı olabilirseniz sevinirim.