merhabalar benim bir sorum olucak ben bi laptop alicam isletim sistemi windows 7 home premium ben mesela kullandim kullandim format atmam gerekti attigim zaman ayni lisans kodunu yazsam kabul edermi ederse bu format islemini kac kere tekrarlayabilirim yardimci olursaniz sevinirim
Windows 7 Lisans Kodu
Şuan Çoğu firma Ürün aldıkdan sonra Format dvd si vermiyor recovery bölümü var bilgisayar ilk geldiğinde O bölümü dvdlere yazdırıp Onlarla Recovery yapabiliyorsun Onlarla istediğin kadar recovery yapabilirisn.
Eğer DVD verirlerse Ürünün durumuna bağlı onu alırken sorman lazım Kısıtlı format atan var birkaç kullanmalık format kısıtlı olan var.
Eğer pc ile birlikte geliyorsa dvd hiç biş işlem yapmana gerek yok casper bir leptobum vardı vistaydı iç key falan girmiyordum hemen atıyodu format ama win 7lerde dvd vermiyorlar recovery olarak gelıyor bılgısayarın ıcınde :)
lisand kodu aida64 ile öğrenirsin sopnra pc format atip kodu yazdiğinda etkinleşmez ise telefon ile arayip etkinleştirrisin hiç sorun olmaz merak etme
bende orjinal home basic var 64 bit laptopta geldi sürekli format atiyorum hiç sorun olmadi yani için rahat olsun o konuda yapamazsan bana sorabilirsin kafana takılan yerleri
notebook larda altında lisans kodu yazıyor genelde oradan not alıp kaybetmezsek her seferinde kullanabiliriz diye biliyorum.