ARkadaşlar sistem geri yüklemeyi açtım 1 dk sonra elektrik gitti geldi pc açılırken kuruluma hazırlanıyor diyor ve sürekli bil gisayarrı yenileyip aynı yere geliyor
Lütfen Yardım Edin
Wİndows 7 Lütfen Yardım acil
- 1
- 2
windows 7 dvd varsa onunla onarmayı dene.
yok pc yi yeni aldığımda vermediler sizce gidip istemelimiyim
peki nasıl onaracağımı biliyormusunuz
peki teşekkürler markası beko model 9370a1
kullanım kulavuzunada sayfa 13 nasıl windows 7 kurulum dvd yapacağın yazıyor
o dvdyi hazırladıysan onu kullanacaksın
eyer sayfa 13 anlatığı gibi dvd hazırlamadıysan işletim sistemini aynısından bir dvd bulup onunla onar.
bilgisayar açılırken f8 tuşuna bas...
(yanılmıyorsam) güvenli mod gibi seçeneklerin olduğu sayfada başlangıç onarıcı vs. şeyler var.
güvenli modun bulunduğu sayfayı biraz kurcala başlangıç onarıcı gibi araçları bulamazsan aynı sayfada en son çalışan ayarlara yükle...(sistem geri yükleme)
sistem geri yükleme yapınca sorunun büyük ihtimal çözülür. çünkü win 7 de güncelleme yüklemeye başlamadan önce sistem yedeğini alıyor.
bilgisayar açılırken f8 tuşuna bas...arkadaşım denedim ama yapamadım biraz daha detaylı anlatırsan sevinirim
(yanılmıyorsam) güvenli mod gibi seçeneklerin olduğu sayfada başlangıç onarıcı vs. şeyler var.
güvenli modun bulunduğu sayfayı biraz kurcala başlangıç onarıcı gibi araçları bulamazsan aynı sayfada en son çalışan ayarlara yükle...(sistem geri yükleme)
sistem geri yükleme yapınca sorunun büyük ihtimal çözülür. çünkü win 7 de güncelleme yüklemeye başlamadan önce sistem yedeğini alıyor.
http://nonpasaran-windows7.blogs ... startup-repair.html
bu linkte enbaştaki yeri incele
F8 tuşu ile yapacağın sonucu yaz.
dvd yi tak pc aç format menüsü gibi bişey çıkacak am şimdi kur deme alta bilgisayırımı onar var ona tıkla bekle düzelecektir .
http://nonpasaran-windows7.blogs ... startup-repair.htmlf8 halletdim bilgisayarı onara tıkladım sadece başlangıç onarma var bu8da işe yaramadı sorum şu diğer sistem kurtarma seçenekleri neden yokbu linkte enbaştaki yeri incele
F8 tuşu ile yapacağın sonucu yaz.
arkadaşım seni yoruyorum kusuruma bakma benim pcde 2 tane windows 7 var
- 1
- 2