Windows 7 Manager 1.1.6 [ Güzel Bir Program ]

CHaKi
30-12-2009, 19:38   |  #1  
OP Taze Üye
Teşekkür Sayısı: 0
14 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Ara 2009

Windows 7 işletim sistemi içingeliştirilmiş olan bir sistem optimizasyon aracı olan Windows 7 Managerile bilgisayarınızdaki hızlandırabilir, sisteminizi optimize edebilir, gereksiz dosyaları silebilir, disklerinizi birleştirebilirsiniz.7 işletim sistemine sahip bilgisayarınızı günlük olaraktemizleyebileceğiniz gelişmiş bir sistem aracı olan 7 Manager ilesisteminizin güvenliğini de sağlayabilirsiniz. 30'dan fazla uygulamaile sisteminizi hızlı ve stabil çalışması için optimize eden 7 Managersayesinde kişisel verilerinizi de koruyabilirsiniz.Windows 7 Manager Özellikleri:

  • Hızlandırıcı:Sistem performansınızı hızlandırıcı araçlar ile donanımınızı dahastabil çalışarak daha hızlı çalışmaya yönelten uygulamalar. Gereksizsistem görevlerini iptal etme özelliği ile performans arttırıcı.
  • Temizleyici:Hangi dosya ve klasörlerini disk alanınızı gereksiz yere doldurduğunubelirleyip bu gereksiz dosya ve klasörleri temizleyebileceğiniz birsistem temizleme aracı. Ayrıca disk birleştirme özelliğinin yanı sıraregistry birleştirme özelliği ile de kayıp, gereksiz kayıt dosyalarınıtemizleme özelliği.
  • Kişiselleştirebilme:Windows başlangıcında çalışacak dosyalardan Windows 7 boot menüsüne,sağ klik menüsünün kişiselleştirilmesinden masaüstü düzenlemelerinekadar bir çok alanı kendi kişisel kullanımınıza göre düzenleyebilmeimkanı.
  • Güvenlik: Masaüstü, menüler, Windowsgiriş ekranı gibi bölümleri iyileştirerek zararlı dosyaların girişyapmasını engeller. Gizlilik koruma özelliği ile de dosyalarınızışifreleyerek korumanıza olanak tanır.
  • Network: İnternet bağlantınızın hızını, paylaştığınız öğeleri, ve Internet Explorer tarayıcısını optimize eder.

Link :

http://hotfile.com/dl/22379017/0c4b6d8/windows7manager.rar.html