Merhabalar win7 yi yeni kurdum ve saydamlık olmadığı için beğenmedim.Açılan konuları okudum ama hiçbiri çare olmadı! Masaüstü Pencere Yöneticisi devre dışı diyo düzeltemedimde!
The NVIDIA® GeForce® G105M CUDA 512MB
Merhabalar win7 yi yeni kurdum ve saydamlık olmadığı için beğenmedim.Açılan konuları okudum ama hiçbiri çare olmadı! Masaüstü Pencere Yöneticisi devre dışı diyo düzeltemedimde!
The NVIDIA® GeForce® G105M CUDA 512MB
ekran driverını tekrar yükle.Daha sonra denetim masası/sistem ve güvenlik/sistem kısmından windows deneyim dizini ni tekrar çalıştır.yine de açılmazsa yönetimsel araçlar/hizmetler den masaüstü pencere yöneticisi oturum anahtarını otomatik yap
ala nie kapatılılmışki pencele modülü o olmadan saydam olmaz zaten :)işin ilginç yanı formatan beri böyle benim şahsi kapadığım birşey değil! Driver güncel yine olmuyor :(
driverını güncelle ekran kartının belki düzelir ;)ekran driverını tekrar yükle.Daha sonra denetim masası/sistem ve güvenlik/sistem kısmından windows deneyim dizini ni tekrar çalıştır.yine de açılmazsa yönetimsel araçlar/hizmetler den masaüstü pencere yöneticisi oturum anahtarını otomatikBende yönetimsel araçlar/hizmetler içinde masaüstü pencere yöneticisi yok ötekileri denedim olmuyor :(
hangi windows sürümünü kullanıyon.ayrıca windows deneyim dizini çalışıyo mu yani puan veriyomu
enteresan bi durum aslında başlata cmd yaz yönetici olarak çaılıştır
komut satırına net start uxsms yaz bi de öyle dene olmazsa daha fazla yardım edemiycem.virüs filan girmemiştir heralde.
Ek: olmazsa bi de net helpmsg 2182 yi dene
virüs vs yoktur yeni formatladım zaten :)
komut satırına net start uxsms yazınca (5 sistem hatası oldu.) diyor ve erişim engellendi.
net helpmsg 2182 de ise istenilen hizmet zaten başlatılmış diyor.
acaba işletim sisteminde problem olmasın? Biryerde okudum "uha formatı ile mi sıkıştırılmış işletim sistemlerinde sanki bazı özellikler kayboluyor!"
Hizmetlerden Açmayı Dene Vista Kurucam Gösteririm :D Aynısı Vistada Var dwm.exe varya
Görev yöneticisini açıp yeni görev çalıştır seçeneğine dwm.exe yazın veya çalıştıra dwm.exe komutunu verin. Çalışırsa bilgi verin açılışada kaydedelim,açılışta otomatik çalışsın.
Görev yöneticisini açıp yeni görev çalıştır seçeneğine dwm.exe yazın veya çalıştıra dwm.exe komutunu verin. Çalışırsa bilgi verin açılışada kaydedelim,açılışta otomatik çalışsın.dwm.exe > dwm.exe ye ait hiç sonuç yokindirdiğiniz veyahut kesin çalışır dediğiniz win7 varsa mesaj olarak linklerini atın indireyim artık yapıcak birşey yok eksik sanırsam bu işletim sistemi.
C:\windows\system32 klasörüne bakın içerisinde mutlaka vardır.
dwm.exe.mui diye var eğer bendeki eksik dosyalar sende mevcutsa gönderirimisin?
Burada Microsoft'un bir fix it aracı var bi çalıştırıp dene belki işe yarar
http://support.microsoft.com/gp/ ... ing?entrypoint=WHHT
Sorunu pek çözülecek gibi durmuyor
Umarım çözersiniz ama eğer çözemezseniz link istemişsin burada güvenilir linkler var yanlız sürekli değişiyor sayfanın altındaki bağlantıları da kontrol et
http://www.mydigitallife.info/20 ... l-and-home-premium/
Not: Hizmetlerde bulamadım demişsin ama hizmetlerde Masaüstü Pencere Yöneticisi Oturum Yöneticisi nin (UxSms) çalıştığından ve otomatik olarak ayarlı olduğundan emin ol
Burada Microsoft'un bir fix it aracı var bi çalıştırıp dene belki işe yararDaha önce indirdim ve işe yaramadı.
http://support.microsoft.com/gp/ ... ing?entrypoint=WHHTSorunu pek çözülecek gibi durmuyorLinkler kırık :(
Umarım çözersiniz ama eğer çözemezseniz link istemişsin burada güvenilir linkler var yanlız sürekli değişiyor sayfanın altındaki bağlantıları da kontrol et
http://www.mydigitallife.info/20 ... l-and-home-premium/Not: Hizmetlerde bulamadım demişsin ama hizmetlerde Masaüstü Pencere Yöneticisi Oturum Yöneticisi nin (UxSms) çalıştığından ve otomatik olarak ayarlı olduğundan eminBulamadım değil yok :)system32 de dwm.exe dosyasını aratır hangi klasörlerde yer alıyorsa klasörlerle birlike rarlayıp bana yollarsan makbule geçer ama teşekürün büyüğünü alırsın :)
Son Düzenleme: Baranjik ~ 10 Mayıs 2010 01:08
ben sana yollayayımda bunun bu şekilde çalışacağını hiç zannetmiyorumFormatladım, yeni indirdim tahmin ettiğimiz gibi eksik dosyalar mevcutmuş öncekinde. Şimdi tıkır, tıkır; uğraştırdım yinede sağolun bu tip konuyla çok kişi gelir ve çoğuna yardım etmiş oldunuz. Yayında emeği geçenlere teşekür ederim :)
http://www.box.net/shared/5kafsuo4a9bu arada linkler kırık demişsin ben daha bu gün indirdim altta bir sürü başka sayfa var onları da
enteresan bi durum aslında başlata cmd yaz yönetici olarak çaılıştırSaol kardeşim eyvallah aynı sorun bendede vardı masaüstü açılır açılmaz 10-20 saniye sonra geçiş yapıyordu windows basic görümünde dedini yazdım cmd yaz yönetici olarak çaılıştır - komut satırına net start uxsms yazdım başarlı bir şekilde oldu eyw saolasın allah razı olsun çok saol çok teşekkürler hata sorunu artık olmuyor.
komut satırına net start uxsms yaz bi de öyle dene olmazsa daha fazla yardım edemiycem.virüs filan girmemiştir heralde.Ek: olmazsa bi de net helpmsg 2182 yi